• Zaterdag 5 januari 2019 stond bij vv Jonathan in het teken van de (vele) nieuwjaarsactiviteiten. Startend in de ochtend met een clinic gegeven door ons eerste elftal en afsluitend met een gezellige borrel in de kantine. Graag doen wij u hieronder verslag van deze activiteiten en huldigingen van onze jubilarissen.

• De afgelopen maanden hebben veel jeugdleden geholpen bij de diverse sfeeracties (opkomst spelers/teams) rondom de thuiswedstrijden van Jonathan 1. Met fakkels en Jonathan vlaggen hebben zij de spelers van ons vlaggenschip een hart onder de riem gestoken en met succes: ons 1e elftal staat op dit moment op een 2e plaats in de competitie en heeft één doel en dat is kampioen worden. De spelers en begeleiding van het 1e elftal wilde dan ook graag iets terugdoen voor deze jeugdleden en gaven afgelopen zaterdag om 11.00 uur een voetbaltraining/clinic.

• En daar deden maar liefst 100 jeugdleden (jongens & meisjes) aan mee. Trainer Rob Zomer ontving in de kantine alle spelers en hun ouders om vervolgens op veld 1, veld 2  en de velden van de Groene Welpen te gaan trainen. Passen, dribbelen, passeerbewegingen en een heerlijke partijvorm. Alles kwam aan bod. En zoals iedereen na afloop al opmerkte: mooie verbinding tussen de jeugd en jonathan 1 en dus absoluut voor  herhaling vatbaar.

• Jonathan 1 - Jonathan 2007-2009

In de middag speelde Jonathan 1 de traditionele Nieuwjaars wedstrijd tegen Oud-Jonathan 1 (jaargang 2007-2009) onder leiding van coach Mathieu van Heijningen. Deze wedstrijd eindigde in een 4-0 overwinning voor het huidige Jonathan 1. Zonder spelers tekort te willen doen liet Keeper Raymond Koopman zijn unieke kwaliteiten onder de lat weer eens zien en werd volledig terecht (en onder luid applaus) ook gekozen tot Man of the Match.

• Op veld 2 was een mini-toernooi gaande tussen de niet-selectie senioren (7x7) en tussen 15-16 uur speelden ook onze recreanten weer hun bloedfanatieke wedstrijden op veld 2.

• Nieuwjaarsreceptie

Rond de klok van 16 uur liep de kantine van Jonathan goed en gezellig vol en kon de nieuwjaarsreceptie aanvangen. Voorzitter Arnaud Miltenburg hield een kort praatje waarin hij alle vrijwilligers bedankten en tevens bekend maakte dat Jarik Driegen unaniem door het bestuur was gekozen als 'Vrijwilliger van het jaar 2018". Daarna gaf onze voorzitter het woord aan Angele Welting & Kees-Jan van Kleef. Vanuit de sponsorcommissie zijn Angele en Kees-Jan verantwoordelijk geweest voor de jaarlijkse Grote Clubactie. Veel jeugdleden hebben loten verkocht aan familie, vrienden en buren en heel veel teams hebben de nieuwe Superloten gekocht. Dankzij deze support konden Angele en Kees-Jan de cheque van het fantastische bedrag EUR 5.347,40 aan onze Voorzitter overhandigen. Een groot deel van deze opbrengst zal direct terug in onze vereniging geïnvesteerd worden; vanuit het bestuur is besloten 6 nieuwe doelen aan te schaffen voor de drie velden van de Groene Welpen. Een mooi resultaat waar we met z'n allen trots op mogen zijn.

• Jarik Driegen, vrijwilliger van het jaar 2018
  • Uitreiking cheque Grote Clubactie
  • 25-jarig Jubileum voor Brian de Pree en Loek van Wandelen

Tijdens de nieuwjaarsactiviteiten zijn twee leden verblijd met een decoratie voor hun 25-jarig jubileum. Dit zijn Loek van Wandelen, spelend in ons 6e elftal en Brian de Pree van ons 3e elftal. Mannen, fijn dat jullie al zo lang onderdeel zijn van onze vereniging!

• Loek van Wandelen
  • Brian de Pree