• Wintertoernooi op 12 januari 2019!

Afgelopen seizoen is er door Jonathan voor het eerste het "Wintertoernooi" met succes georganiseerd! Meer dan 150 spelers in de leeftijdscategorie vanaf de JO14 hebben de kou getrotseerd om onderling een aantal wedstrijden te spelen. Het toernooi is alleen voor Jonathan leden. Teams worden gemaakt uit verschillende leeftijden, zodat de jeugd elkaar wat beter gaat leren kennen.

Dit seizoen zullen we het toernooi voor alle jeugdspelers organiseren en wel op 12 januari! Helaas kan er door verschillende redenen het zaalvoetbaltoernooi in de Kerstvakantie niet doorgaan en hebben we besloten het Wintertoernooi uit te breiden. De planning is om de JO8 tot en met de JO13 in de ochtend te laten spelen en de overige jeugd in de middag.

Overige informatie volgt eind november maar noteer alvast 12 januari in de agenda. We gaan uit van een mooie opkomst!

De Toernooicommissie