• Winst ook in tweede competitiewedstrijd voor Jonathan

Zaterdag 26 september de uitwedstrijd tegen FC Hilversum, door veel analisten getipt als een titelkandidaat in de 3e klasse C. Deze vereniging was in de vorige eeuw (1950/1960) één van de twee semi-profs clubs in de radiostad.

Jonathan begon goed aan de wedstrijd op het mooi gelegen Sportpark Crailoo, met wat kleine en wat grotere kansen, bal die op de doellijn werd weggehaald en daar tegen over wat mogelijkheden om te scoren voor de thuisclub. Na 25 minuten kantelde de wedstrijd in het voordeel van Hilversum, wat resulteerde in twee goals: in de 27e min. Remy de Wilde en in de 32e  min van Sercan Ozturk. Nog voor de rust werd Coen Rodenburg gewisseld voor Roland Truggelaar. Ruststand 2-0, toch een kleine domper voor de Zeister vereniging.

Na de Gooise thee een herboren en feller Jonathan, dat resulteerde in drie doelpunten in 15 minuten van: Marco Knopper (50e ), Roland Truggelaar (58e ) en weer Marco Knopper in de 65e  minuut. In de resterende tijd werd er niet meer gescoord door beide ploegen, wat eigenlijk een groot wonder was gezien het aantal kansen en mogelijkheden met name voor het team van Rob Zomer.

Eindstand 2-3, de drie punten gaan mee naar Achter 't Slot.

Opstelling Jonathan:

Xavier Gyina- Alexander Prent- Coen Rodenburg (40e  min.) Roland Truggelaar – Bart Rijnja – Tom Roks – Thijs Beunder – Roy Versluis© - Jesse Bertens – Dani van Soest (85e min) Sander Zaal - Marco Knopper – Hemn Ali (73e min.) Jerome Gijsbertsen.

Scheidsrechter Dhr.A.Bax

Ass.Scheidsrechter Jeroen van Duijvenbode

Staf: Rob Zomer Trainer/Coach, Raymond Koopman Ass,- trainer/coach, Teammanager Peter Bruggeman, Verzorgster Kim Meijer.

Volgende wedstrijd zaterdag 03-10-2020 thuis tegen het ’t Gooi, aanvang 14.00 uur.