• De bal rolt weer Achter 't Slot

Beste Jonathanners,

Het is voor alle verenigingen een mooi moment. Als na een lange periode zonder voetbal en een drukke periode van voorbereidingen en organisatie DE BAL WEER ROLT! Vandaag (11 mei) zijn ook bij Jonathan de trainingen weer begonnen. Deze week nog alleen de onderbouw, volgende week ook de bovenbouw. Wellicht kunnen we dan ook weer starten met de senioren en recreanten.

Corona commissie
    Laten we de groep vrijwilligers die zich extra hebben ingezet (en nog steeds doen) maar zo noemen. Hoewel het niet echt symphatiek klink, immers voor alle Jonathanners zijn het onze helden. Deze groep heeft keihard gewerkt om het schema en organisate op orde te krijgen. En vandaag aanwezig zijn geweest om alles in goede banen te leiden. Die willen we graag benoemen:

Guido Vugts, Dave Smits, Patrick Bruggeman, Harry Gimbel, Rinus Geleijnse en Annelies Kraan.

Namens de hele vereniging: dank jullie wel.

Deze groep bestaat verder, namens het bestuur, uit Peter Bruggeman, Chris Oltmanns en Arnaud Miltenburg.

Vervolg en aanmelden via voetbal.nl app
    Woensdag gaan we weer verder met de trainingen. Dan zullen ook andere ouders/ vrijwilligers hun rol gaan invullen als toezichthouder. Gelukkig hebben we daar al een groep vrijwilligers voor, echter aanmelden kan nog altijd via voorzitter@vvjonathan.nl.

Daarnaast zagen we dat voor de training van vandaag ruim 75% zich, zoals gevraagd, heeft aangemeld via de voetbal.nl app. Een mooi aantal, echter moet dat de komende trainingen wel omhoog. We willen graag op voorhand weten hoeveel kinderen we mogen en kunnen verwachten. Meld je kind dus snel aan via de app.

Ook waren vandaag rode paaltjes te bewonderen. Paaltjes die toegang tot ons complex met de auto onmogelijk maken. Daarnaast was er een verkeersregelaar aanwezig. Volg ook de komende trainingen de aanwijzingen op.

Lachen!
    Samen maken wij hier een succes van! Zoals gezegd, de bal rolt weer. Het allerbelangrijkste van vandaag, datgene wat al het extra werk en inzet waard maakt: er voetbalden lachende kinderen (mini Jonathanners) op onze mooie velden.

Al met al, een top dag!

Arnaud Miltenburg