• We moeten een Jonathanner missen…

Zaterdag 20 juli bereikte ons het vreselijke nieuws dat Mario van Wandelen geheel onverwacht in zijn slaap is overleden. De dag ervoor liep hij nog fluitend over de Via Gladiola naar de finish van de Vierdaagse die hij vele malen liep. Nog zoveel plannen voor de toekomst samen met zijn vrouw, kinderen en kleinkinderen waar hij zo van genoot.

Mario was een echte Jonathanner, zowel binnen als buiten het veld en gaf het virus door aan zijn kinderen. Zoon Loek is nog steeds actief als speler van het 6e seniorenelftal, kleinzoon Tijl is inmiddels ook al lid en dochter Anja was lang betrokken als fysio van het eerste elftal en ze tapte onder andere ontelbare biertjes voor Jonathanners en hun gasten. Mario dronk die zelf ook graag met anderen. Hij was een geliefd mens en genoot altijd van de gezelligheid. Altijd goedlachs hoorden we hem de voorbije jaren de mooiste verhalen vertellen in de kantine.

In zijn actieve Jonathancarrière was Mario een blijmoedige keeper, die zelfs in zijn nadagen na jarenlange afwezigheid nog enkele wedstrijden samen met zijn zoon Loek speelde. Zijn liefde voor koken deelde hij met de club. Regelmatig verrasten Mario en zijn zoon Freek elftallen met heerlijke saté na de wedstrijd. Aan ingewijden legde hij vol genoegen uit waar hij de lekkerste ingrediënten had ingekocht en wat de geheimen van de bereiding waren.

Jonathanners hebben zonder twijfel nog veel meer mooie herinneringen aan Mario want hij was een sociaal, geïnteresseerd en zeer betrokken persoon, en mens die je graag kent. Een mens die hoort bij de rijke cultuur van onze mooie club. Daarom komt dit plotselinge verlies zo hard aan.

Vrijdag 26 juli om 16.00 uur zal voorgoed afscheid worden genomen van Mario. De plechtigheid vindt plaats in Crematorium Rusthof, Dodeweg 31 te Amersfoort.

Wij wensen zijn vrouw, kinderen en kleinkinderen heel veel sterkte in deze verdrietige tijd.