• vvJonathan doet mee met de Grote Clubactie!

   

  De landelijke startdatum van de Grote Clubactie is op zaterdag 23 september.

   

  Dit jaar verkopen wij weer loten met de Grote Clubactie. De vereniging zet samen de schouders eronder! We hopen op een mooie opbrengst voor de realisatie van een duurzaam digitaal Led Scorebordlangs het hoofdveld. Het geld dat overblijft zal worden gebruikt voor de aanschaf van het meubilair voor het nieuweclubgebouw.

   

  Hoe werkt het?
  Een lot kost € 3,-. Hiervan gaat 80% (€ 2,40 per lot) direct naar onze clubkas. (Jeugd)leden verkopen loten aan vrienden, familie en buurtgenoten, gaan langs de deuren en/of delen een verkooplink via Whatsapp en sociaal media. Een Superlot kost €150. Hiervan gaat €120 direct naar de vereniging. Voorgaande jaren kochten veel teams gezamenlijk een Superlot. Een Superlot kost 150 euro en bestaat uit 50 lotnummers, dus50x kans op 100.000 euro!

   

  Koop loten en steun onze vereniging! Je maakt ook nog eens kans op mooie prijzen.  Vorig jaar haalden we €15.886,32 op en hebben wij dit mooie bijdrage gereserveerd voor de bouw en inrichting van ons nieuwe clubgebouw. Dit jaar hopen we weer op zo’n mooi bedrag!