• vv Jonathan en Sport 2000 Zeist Bedanken winnaars Grote Clubactie

Inmiddels is de Grote Clubactie al iets van 2018 maar de prijsuitreiking in officiële vorm had wat vertraging opgelopen door vakantie, slecht weer en planning vanuit de KNVB.

Gelukkig hebben we de winnaars Tjerk en Wouter de afgelopen weken kunnen bereiken en de hun dik verdiende prijzen overhandigd. Heren jullie zijn de terechte winnaars geworden, bedankt voor de enorme inzet.

• Namens de sponsorcommissie willen wij ook Lex Broekhoven van Sport 2000 Zeist bedanken voor het beschikbaar stellen van de  Prijzen. Lex is al jaren lang een vaste en  gewaardeerde  sponsor die vv Jonathan een warm hart toedraagt.

Nogmaals iedereen bedankt voor de enorme inzet, het resultaat mocht er zijn.

Sponsor commissie vv Jonathan