• vv Jonathan en ShowYourSkills slaan handen ineen

    We zijn verheugd om een nieuwe samenwerking bekend te maken: vv Jonathan start vanaf dit seizoen met ShowYourSkills. Als grote vereniging met circa 1.800 leden vinden wij het belangrijk dat er zoveel mogelijk bewogen wordt door iedereen. Dat faciliteren wij middels een aantal voetbalactiviteiten (trainingen + wedstrijden) per week, maar ook naast voetballen bij Jonathan vinden wij sporten en bewegen heel belangrijk. Om onze leden te stimuleren nog meer te gaan bewegen buiten de reguliere activiteiten van Jonathan om, denken we dat ShowYourSkills een mooie aanvulling is om (nog) gezonder te gaan leven, door meer te bewegen.

    ShowYourSkills stimuleert kinderen en jongeren om meer te gaan bewegen door ruim 700 challenges aan te bieden via een online platform. ShowYourSkills is een mooie aanvulling op het aanbod wat Jonathan biedt aan haar leden. We zijn dan ook heel blij met deze samenwerking!

  • We gaan vanaf september starten bij de onderbouw teams, om het vervolgens verder uit te breiden naar een app voor iedereen! Jullie kunnen de komende periode dan ook een uitnodigingsmail verwachten van ShowYourSkills, met hierin een unieke activatiecode. Met deze code kun jij jouw account activeren en starten met ShowYourSkills. Meer informatie vind je op www.showyourskills.nl