• VR1 ruim langs TOV in laatste bekerwedstrijd (4-0)

  Zaterdag 17 september de laatste bekerwedstrijd voor Jonathan VR1. Tegenstander was het Baarnse TOV (“Tot Ons Vermaak”). De woordgrap dat als vermaak het doel is, de vereniging beter “TOF” had kunnen heten is te makkelijk en hoort dan ook niet in dit wedstrijdverslag thuis.

  Voor VR1 was de wedstrijd een kans om de zure nederlaag van de week ervoor weg te spoelen om met een goed gevoel de competitie in te kunnen gaan. Door de 0-0 van Cobu Boys tegen KFC was voorafgaand aan de wedstrijd al duidelijk dat het winnen van de bekerpoule niet meer mogelijk was.

  Omdat aanvoerder Edel uit voorzorg niet in de basis begon zakte Anouk een linie terug om samen met Elich het centrale verdedigingsduo te vormen. Jonathan VR1 begon goed aan de wedstrijd. De ploeg liet zien gretig te zijn en wist verschillende kansen te creëren.  Maar voor de goal ontbrak net de scherpte om daadwerkelijk op voorsprong te komen.  In de rust daarom nog steeds een 0-0 stand. Na rust gelijk weer een gevaarlijk Jonathan dat op jacht ging naar de voorsprong.  In de 52e minuut was het Madelief die uit een vrije trap aan de zijkant van het strafschopgebied de 1-0 wist binnen te schieten (zie foto).  Het was een moment waarbij de keepster van TOV ongelukkig geblesseerd raakte en het veld moest verlaten.  Even later ging Renske goed door over de rechterflank en wist met een prima voorzet Lisa te bereiken die attent de 2-0 binnentikte.

 • 52e min: Madelief scoort de 1-0 uit een vrije trap.

 • Even later ging Renske goed door over de rechterflank en wist met een prima voorzet Lisa te bereiken die attent de 2-0 binnentikte. Het was voor TOV het startsein om meer risico te leggen in hun spel om de wedstrijd nog te doen keren. Maar zo’n 10 minuten later wist Lisa goed door te breken in het centrum en met een prachtige sliding de bal via de uitkomende keeper te spelen. Een bijzonder doelpunt dat ook op een bijzondere manier is vastgelegd (zie foto).

 • De wedstrijd was daarmee wel gespeeld. De ruimtes werden groter voor Jonathan maar de ploeg verzuimde daar met combinatiespel echt goed gebruik van te maken. Toch was er vlak voor tijd nog de 4-0 van Renske. Doorkomend over rechts wist ze met een prachtige boogbal de bal in de verre hoek te deponeren en de eindstand 4-0 op de borden te krijgen (zie foto).

  88e min: Renkse scoort de 4-0 met een prachtige boogbal.

 • Al met al een prima resultaat en wedstrijd voor Jonathan VR1 dat klaar is voor de start van de competitie volgende week, uit tegen Vreeswijk.

  Foto’s en filmpjes van de wedstrijd zijn te vinden op Jon.VR1-TOV.VR1