• Vr1 overtuigend langs Cobu Boys (6-1)

  Zaterdag 18 november staat voor Vr1 de thuiswedstrijd tegen de nummer 10 Cobu Boys op het programma. Vr1 heeft inmiddels een reeks van 5 wedstrijden een ongeslagen status en is voornemens om daar vandaag een 6e aan toe te voegen. Dat moet dan wel gebeuren in de stromende regen, vermoedelijk de reden dat het publiek vandaag niet massaal is opgekomen om de ploeg  te ondersteunen.

 • Jonathan dat dus als favoriet aan de wedstrijd begint, heeft in het spelbeeld ook gelijk de overhand. Cobu Boys laat Jonathan redelijk vrij voetballen op het middenveld, maar voorin heeft Jonathan het nog lastig om tot doelpogingen te komen. Brechje breekt een paar keer goed door over de rechterkant, maar tot een doelpunt leidt het niet. Cobu Boys houdt het achterin erg compact. De mogelijkheden liggen voor Jonathan vooral  vanuit de 2e lijn. Het is dan ook niet toevallig dat Jonathan met een afstandsschot op voorsprong komt. Het is in de 32e minuut Tessa die de ban breekt en van afstand raak schiet. 

 • Goed voorbeeld doet volgen, want nog geen 8 minuten later is het Rosanne die met een boogbal van afstand de 2-0 op het splinternieuwe scorebord zet. Vlak voor rust een pijnlijk moment voor Danique die aan een duel een zeer pijnlijke ribbenkast overhoudt. Linde vervangt Danique na rust en even later komen ook Lisa en Anne de ploeg versterken. Anne is nog geen 3 minuten in het veld voordat ze trefzeker is. Haar schot wordt eerst nog gekeerd, maar in de rebound is het raak (3-0). De wedstrijd is dan wel gespeeld, Cobu Boys moet steeds meer ruimtes weggeven.

 • In het laatste kwartier weet Vrouwen 1 via Soumaya, Madelief en Lisa (strafschop) nog driemaal te scoren en daarmee het scoreboard goed uit testen. Alle vuurwerk varianten passeren de revue. Coby Boys doet via een afstandschot ook nog wat terug. Al met al dus een overtuigende 6-1 voor Jonathan Vr1 dat daarmee inmiddels gestegen is naar de 4e plaats op de ranglijst.

 • Lisa maakt in de 86e minuut uit een zelf afgedwongen penalty de 6-1.
   
   
  Volgende week mag de ploeg op bezoek bij Sparta Nijkerk (nr 9), waarna Jonathan op 16 december de eerste competitiehelft afsluit op bezoek bij Eemnes (nr 3).