• Dit jaar zullen we anders dan de voorgaande jaren de “voorlopige” teamindeling bekend maken! Afgelopen seizoenen werden de teams bekendgemaakt via een Excellijstje op de site, hier werden alle namen gepubliceerd, echter zijn er ook ouders die de namen van hun kind niet gepubliceerd willen hebben. Dit is ook terug te zien in de teams in de voetbal.nl app waar deze spelers op “afgeschermd” staan.

Afgelopen twee dagen zijn er veel teams gevuld en zondag zullen de laatste teams gevuld worden. In de voetbal.nl app kan je onder de spelersnaam het nieuwe team vinden. De leiders zullen de aankomende week worden toegevoegd aan de teams. Mocht je team nog geen leider/trainer hebben en vind je dit leuk, stuur de desbetreffende wedstrijdsecretaris een mail.

Heb je jezelf/je kind op afgeschermd staan dan kan je de naam niet terugvinden op voetbal.nl app. Zet dan even je account op “beperkt zichtbaar” of “geheel zichtbaar”, zodat je naam naar voren komt in de app. Je kan je kind ook als favoriet maken door, naast zijn of haar naam, het “sterretje” bovenin aan te zetten.

Je kan jezelf wel terugvinden maar er is geen team aan je gelinkt, wat nu?

Dit betekent dat je overschrijving nog niet is verwerkt, je een achterstand in de contributie hebt of er komt nog een team bij welke nog niet is geregistreerd door de KNVB. Dat laatste zal in de loop van de week gebeuren. Dus geen paniek, kijk volgend weekend even in je account, mocht je dan nog niks zien dan kan je een mailtje sturen.

Eind augustus zullen de teams definitief gemaakt worden en zullen de leiders de gegevens van de spelers krijgen. Door aan- en afmeldingen kunnen er dus nog mutaties in de teams voorkomen.

Bellen, appen, mailen of langskomen om het over de “voorlopige” teamindeling te hebben is niet nodig. Mailtjes met op- en aanmerkingen worden verzameld en niet beantwoord. Deze zullen in de zomervakantie bekeken worden en waar het kan zullen er aanpassingen gedaan worden in de teams.

Onze vrijwilligers hebben wederom hun best gedaan om de teamindeling tot stand te laten komen. Op basis van alle input, gevraagd en ongevraagd, die tot ons is gekomen. Wij beseffen echter dat we niet iedereen tevreden kunnen stellen. We zijn een grote vereniging en we doen het voor en met elkaar, onthoud dit!

• Voetbal.nl, dé voetbal app voor voetballers en voetballiefhebbers.

Met de voetbal.nl app (en website) blijf je eenvoudig op de hoogte van alle updates rondom je eigen team en mis je niks van al je andere favoriete teams en spelers.

Mocht je meer hulp nodig hebben met de voetbal.nl app, dan is dat hier terug te vinden.