• Nog drie weken om lotenboekjes in te leveren!

De Grote Clubactie 2020 is op volle toeren en dankzij de inzet van velen zijn er inmiddels al ruim 1700 losse loten verkocht! Ook met de Superloten loopt het dit jaar fantastisch dankzij alle teams die zo'n lot hebben gekocht (of verkocht), een groot aantal trouwe en nieuwe sponsoren van onze vereniging én leden van de Jonathan Business Club die hieraan hebben bijgedragen.

Een fantastische tussenstand, maar over 3 weken is alweer het einde van de verkoopperiode en komt de tijd om de mooiste "grote clubactie" opbrengst voor Jonathan tot nu toe te kunnen vieren met z'n allen, wanneer vv Jonathan zijn 75-jarig bestaan viert in april 2021. Nu COVID-19 ook het verenigingsleven van Jonathan zo hard raakt is het echt belangrijk dat we alle verkoopboekjes de komende week ontvangen. Het zou natuurlijk erg zonde zijn als daar nog verkochte loten in achterblijven die we niet kunnen invoeren.

• Inleveren lotenboekjes en einde verkoop Clubactie

Aanstaande zaterdag (7 november) is er weer een Champions League dag voor de Jonathan Jeugd. Wederom zal zaterdag de "Grote Clubactie Schatkist" herkenbaar klaarstaan bij het wedstrijdsecretariaat, zodat alle kinderen daar hun bomvolle lotenboekjes kunnen inleveren. Ook tijdens de trainingen op woensdag 11 november is er nog gelegenheid om boekjes in te leveren bij Jonathan of om nog laatste tips/informatie te geven en te krijgen.

De uiterlijke inleverdatum van jullie lotenboekjes is op zaterdag 21 november 2020. Zorg dat voor die tijd de verkoopboekjes retour zijn, omdat alle papieren loten nog ingevoerd moeten worden! Benut tot die tijd vooral om nog een laatste push aan je verkoop te geven. Langs de deuren of online!

• Wist je dat loten verkopen nog nooit zo makkelijk is geweest. Je verkoopt er makkelijk nog een paar vanuit je luie stoel door je eigen QR code link te delen via WhatsApp, SMS of mail met je familie of vrienden. Je hebt deze gekregen in je mail: zoek op Jonathanner om de mail te vinden of check je spam. Deze niet ontvangen? Mail dan even naar sponsorcommissie@vvjonathan.nl dan mailen wij je persoonlijke QR-code toe!

Grote Clubactie 2020

• Dít kun jij winnen!

Er zijn mooie prijzen te winnen voor de meest succesvolle lotenverkopers en de teams die gezamenlijk (gem. per teamlid) de meeste loten hebben verkocht.

Ook hebben we prijzen uitgeloofd voor de verkopers van het 1.000e lot, het 1.500e lot het 2.000e lot enz. Dit geldt voor de online verkochte loten en de loten in de boekjes,

Aydin van Doorn (JO9-2) won een paar nieuwe voetbalschoenen bij Sport2000 voor het verkopen van het 1000e lot. Mai-Linh Roos (MO13-2) heeft een luxe voetbaltas gewonnen door het verkopen van het 1500e lot.

Verkoop het 2000e lot en win een waardebon van max. 150 euro voor een paar nieuwe voetbalschoenen bij sport2000!

• Superloten

Al bijna 50 teams hebben een Superlot gekocht! Zit jouw team daar nog niet bij? Dan willen we je vragen om samen met je team alsnog een Superlot te kopen. Mail naar sponsorcommissie@vvjonathan.nl en doe ook mee!

We verzekeren je: een simpel appje in de teamapp gevolgd met een Tikkie is waarschijnlijk al genoeg. De vraag is: wie neemt het initiatief?

(Een Superlot kost 150 euro en bestaat uit 50 lotnummers, dus 50x kans op 100.000 euro!)