• Verenigen, juist nu!

  Beste Jonathanners,

  Het Coronavirus heeft de wereld, Nederland en onze vereniging in haar greep.

  Naast de overheid hebben ook de sportbonden en het NOC*NSF maatregelen getroffen en adviezen gegeven. Hiermee is ook, voor velen van ons, de belangrijkste bijzaak voorlopig weggevallen. Alle activiteiten van onze vereniging en op ons complex zijn afgelast. De ontstane situatie is zeer ongebruikelijk. De sociale omgeving die wij gewend zijn valt weg en dat voelt ongemakkelijk.

  Echter, het is voor nu de werkelijkheid.

  Ook de rol van ons sportcomplex als sociale omgeving is stilgevallen. Net als onze eigen activiteiten zijn er ook geen gymlessen, zeer beperkt Kind&Co, geen Voetbalschool Oranje en is er geen vrije toegang tot ons complex. Dit laatste heeft wel wat voeten in de aarde aangezien zeer veel mensen de afgelopen dagen ons complex hebben bezocht. Dit is absoluut niet de bedoeling en een verdere uitleg lijkt mij voor nu onnodig.

  Naast het afsluiten van onze gebouwen en kleedkamers, het opruimen van alle losse doelen en het verwijderen van de netten van de vaste doelen, zijn wij voor de daadwerkelijke sluiting en, nog belangrijker, de handhaving daarvan afhankelijk van de overheid. 

  Nu wij niet in verenigingsverband kunnen voetballen, trainen, een drankje kunnen doen of een kaartje kunnen leggen, komen wij wel tot de kern van verenigen. Met elkaar en voor elkaar. Bij deze wil ik jullie dan ook oproepen om in contact te blijven! Informeer bij elkaar of alles goed gaat en of er hulp nodig is. Stuur een appje, sms of bel, ook als dat wellicht ongemakkelijk voelt. Het kan een enorm verschil maken. Ons kader en bestuur is bereikbaar op de bekende mailadressen om eventuele ondersteuning te bieden. Maak daar ook gebruik van. 

  Zodra de signalen positief zijn omtrent het heropstarten van onze activiteiten horen jullie dat van ons. Ik kan mij goed voorstellen dat wij dan ook een beroep op jullie doen om ons te helpen het complex weer geheel klaar te maken. 

  Laten we ook dan met zijn allen de schouders eronder zetten. Voor nu, zorg goed voor jezelf en elkaar, hopelijk tot snel op of naast onze velden,


  Mede namens het bestuur,

  Arnaud Miltenburg
  voorzitter vv Jonathan
  voorzitter@vvjonathan.nl
  info@vvjonathan.nl