• Vanaf maandag 5 september gaat de actie Rabo ClubSupport weer van start

Steun je club en stem op vv Jonathan bij Rabobank Clubsupport! Onze hoofdsponsor Rabobank Rijn en Heuvelrug organiseert van 5 tot 27 september 2022 opnieuw de Rabobank Clubsupport campagne.

Rabobank investeert in clubs met kennis, netwerk en financiële middelen om ze sterker en toekomstbestendig te maken. Door het uitbrengen van jouw stem op vv Jonathan kan de club een mooie financiële ondersteuning krijgen. Hoe meer stemmen voor Jonathan, hoe hoger het bedrag dat Jonathan krijgt uitgekeerd. Jouw stem is geld waard!

De besteding van het geld voor vv Jonathan dit jaar gaat naar duurzame ledverlichting op het hoofdveld. Zo kunnen we onze vereniging verder verduurzamen.

Hoe werkt het?

1. Voorwaarde om deel te nemen aan de actie is dat je een rekening bij Rabobank hebt.

2. Daarnaast moet je lid zijn bij Rabobank (nog geen lid, geen probleem dat kan snel via de volgende stappen, klik hier https://www.rabo-clubsupport.nl).

3. Snel je stem uitbrengen en 5 punten verdelen. Log in op je Rabobank App.

b. Klik rechtsonder op Service icon.

c. Ga naar Club Support.

d. Breng je stem uit bij Stemmen.

Je mag maximaal 2 stemmen aan Jonathan toekennen. De overige 3 punten kun je verdelen over andere verenigingen.

4. Alle punten worden na 27 september opgeteld.

Op 13 oktober worden de resultaten bekendgemaakt. Samen sterker, geef jouw stem aan vv Jonathan!

Om zoveel mogelijk stemmen te halen werkt vv Jonathan samen met hockeyvereniging Phoenix. Je kunt je overige punten aan Phoenix en nog een andere club toekennen.

De leden van Phoenix wordt ook gevraagd om hun overige punten aan vv Jonathan toe te kennen. Zo helpen we elkaar.

Geef jouw stem aan Jonathan en help mee aan de verdere verduurzaming van onze vereniging!