• v.v. Jonathan investeert recordopbrengst Grote Clubactie in haar jongste jeugd

In de maanden november en december hebben veel jeugdleden van v.v. Jonathan loten verkocht aan familie, vrienden en buren. Daarnaast hebben veel jonathan teams zelf ook superloten gekocht. Dankzij de fantastische inzet van alle jonathanleden kon de sponsorcommissie tijdens de nieuwjaarsreceptie al bekend maken dat er een recordopbrengst is gerealiseerd, te weten EUR 5.347,40

Het bestuur van Jonathan besloot om een groot deel van dit bedrag gelijk weer terug te investeren in de jeugd. Elke zaterdagochtend speelt de jongste jeugd van v.v. Jonathan (de Groene Welpen) haar onderlinge partijtjes op drie mooie kunstgrasvelden. Echter de gele doeltjes waren hard aan vervanging toe.

En afgelopen zaterdag was het zover. De doeltjes  werden met  luid gejuich door de jongens en meisjes ontvangen en al snel vlogen de ballen tegen de gloednieuwe netten. Een mooi resultaat welke door de leden van Jonathan zelf mogelijk is gemaakt.

Met sportieve groeten,

Marco Koetsier