• Technische Staf Seizoen 2021-2022 – Deel 4: De completering

Na het vorige nieuws over de onderbouw nu deel 4 over de Technische Staf voor komend seizoen.

Zoals iedereen weet begin je het bouwen van een huis bij de fundering en werk je daarna toe naar het hoogste punt. Tot slot bouw je een huis helemaal af. Vandaag het hoogste punt. Want het afbouwen doen we pas met het aanstellen van de (tientallen) trainers die de breedteteams wekelijks de kneepjes van het voetballen bij brengen. Daarvoor is de teamindeling van de breedteteams leidend. Dat is dus werk dat start in juni.

JO19-1
    Volgend seizoen zal Dave Smits aan het roer staan van de JO19-1. Hij zal zijn taken als HJO afbouwen en zich concentreren op zijn rol als trainer/coach van de JO19-1. Hij blijft daarmee behouden voor de vereniging en start in zijn 2e periode bij v.v. Jonathan nu dus een nieuw hoofdstuk bij de JO19-1.

JO17-1
    Jamie Herber gaat in zijn 2e seizoen bij v.v. Jonathan mee met de groep naar de JO17-1. Het uitkomen met deze talentvolle groep in de competitie is in dit coronaseizoen natuurlijk niet geworden wat Jamie daarvan gehoopt had en hij krijgt komend seizoen een herkansing om hoge ogen te gooien met de JO17-1.

JO16-1
    Lesley Veld schuift komend seizoen met zijn groep mee van de JO15-1 naar de JO16-1. Voor Lesley wordt het zijn 3e seizoen bij v.v. Jonathan. Hij is dit seizoen nog werkzaam als assistent-trainer bij FC Utrecht maar zal die activiteiten afbouwen en op maandag ook een technische rol spelen bij de trainingen van de onderbouw selecties.

JO15 Selectie
    De JO15 selectie kent ook volgend seizoen 2 selectieteams. De trainers zijn beide reeds actief voor v.v. Jonathan. Afgelopen seizoen waren beide heren actief voor de JO13 selectie maar ze gaan beide een nieuwe uitdaging aan bij de JO15. De JO15-1 staat komend seizoen dus onder leiding van Tom van Dijken en Mohamed Ali Elyazidi zwaait de scepter over de JO15-2. Beide verlengen hun trainerschap dus en gaan met deze nieuwe groepen weer een nieuwe uitdaging aan.

JO14 Selectie
    De 2 selectieteams van de JO14 krijgen volgend seizoen een voor hen nieuw gezicht aan het roer. Niels Jansen blijft JO14-1 trainer zoals hij dat dit seizoen ook al is. Hij krijgt daarmee wel een nieuwe groep onder zich waarmee hij aan de slag gaat. De JO14-2 krijgt een uiterst bekende v.v. Jonathan naam als trainer/coach: Peter van Voorst. De huidig JO15-2 trainer gaat dus 1 leeftijdslichting jonger aan de slag dan dit seizoen en plakt er dus wederom een seizoen aan vast Achter ’t slot.

Alle hoofdfuncties in de Technische Staf voor de selectieteams zijn daarmee vervuld. We zijn zeer content met de huidige Technische Staf, we hopen de enkele nieuwe trainers die we mogen begroeten een goede plek in ons team te kunnen geven. De vorig seizoen versterkte interne interactie tussen de leden van de Technische Staf hopen we verder te kunnen versterken in de komende periode. De komende periode focussen we ons ook op enkele inhoudelijke thema’s en verbeteringen, de selectievorming voor volgend seizoen en de samenstelling van de trainers van de breedteteams. Mocht dat aanleiding geven dan zullen we daarover zeker weer nader communiceren.

Hoofd Jeugd Opleidingen & Voetbalcommissie

jeugdopleidingjonathan@gmail.com

• Technische Staf 2021-2022

Hoofdtrainer eerste elftal                               :        Rob Zomer