• Technische Staf Seizoen 2021-2022 – Deel 3: De Fundering

Na het vorige nieuws over de Hoofd Jeugd Opleiding en de Technisch Coördinator voor operationele zaken nu deel 3 over de Technische Staf voor komend seizoen.

Het fundament van de jeugdopleiding is de onderbouw. De Jonathan Voetbal Academie verzorgt op woensdagmiddag trainingen voor de breedteteams uit de onderbouw en de Groene Welpen. Ze nemen daarmee een prominente positie in. Belangrijk dus om dat goed te organiseren en om daar continu te verbeteren. Verder kijken we ook naar de onderbouw selectieteams.

●      Jonathan Voetbal Academie

Alvin Veldhuizen & Tim Grapendaal gaan door als coördinatoren van de Jonathan Voetbal Academie! Daar zijn we erg blij mee. Deze ervaren voetbalmannen zorgen voor stabiliteit bij de Jonathan Voetbal Academie.

Alvin is al jaren verbonden als trainer aan v.v. Jonathan. Hij heeft diverse teams onder zijn hoede gehad. Hij is daarnaast ook actief als hoofdtrainer bij een andere vereniging in de 2e klasse dus een echte voetbalman. Tim is als eigenaar van Voetbalschool Oranje en als kind van de club ook zeker geen onbekende. De mannen gaan samen met studenten van Sportacademie Utrecht de trainingen verzorgen van de Groene Welpen tot en met de JO12 breedteteams. Samen met hen kijken we de komende periode hoe we de trainingen nog beter kunnen inrichten en faciliteren.

●      Onderbouw selecties 6x6 (JO8, JO9, JO10)

Met het vertrek van Peter Gaanderse ontstond een gat bij de onderbouwselectie. Peter heeft jarenlange ervaring bij meerdere verenigingen en ook bij v.v. Jonathan is hij 2 jaar actief geweest. Helaas blijft de samenwerking steken op 2 jaar en gaan we zijn bevlogenheid en inzet missen in de onderbouw. We zijn blij te kunnen melden dat Ross van der Wulp met ingang van seizoen 2021/2022 de verantwoording krijgt over de onderbouw selectie 6x6. Samen met 5 talentvolle assistent-trainers uit onze eigen jeugdopleiding gaan zij zorgen dat de onderbouw selecties hun eerste ontwikkeling op voetbaltechnisch gebied gaan doormaken. Lesley Veld, de huidige trainer/coach van de JO15-1, gaat de assistent trainers ondersteunen in hun ontwikkeling als trainer/coach.

●      JO11 Selectie

Anton & Guido Vugts gaan zich ontfermen over de JO11-selectie komend seizoen. Dit seizoen hebben beide trainers nog de verantwoordelijkheid over de JO12-selectie maar switchen naar de JO11. Anton begint aan zijn 2e seizoen op Sportpark Achter ’t Slot en heeft inmiddels 45 jaar trainerservaring op de teller staan. Hij is daarmee de meest ervaren trainer binnen de Technische Staf. Guido start aan zijn 5e seizoen bij v.v. Jonathan. Hij is naast zijn trainersrol ook nog Technisch Coördinator voor operationele zaken en betrokken bij diverse ontwikkelingen op het voetbaltechnische vlak.

●      JO12 Selectie

De JO12 selectie bestaat komend seizoen (net als dit seizoen) uit de JO13-3 die reeds 11x11 gaan spelen en de JO12-1 die uit zal komen in de 8x8 competitie. Jephrey Galiart gaat zich ontfermen over de JO13-3. Hij gaat met dit team voor het eerst op ‘het grote veld’ spelen. Hij verlengt zijn trainerschap dus met een jaar om samen met de spelers de overstap te maken naar het 11x11 voetbal. De JO12-1 komt onder de hoede van Sander van Barneveld. Dit jaar is Sander actief als trainer van de JO14-2 en komend seizoen maakt hij de overstap naar het 8x8 voetbal.

●      JO13 Selectie

De JO13 selectie kent ook volgend seizoen met de JO13-1 & JO13-2 een 2-tal selectieteams. De nieuwe trainer/coach van de JO13-1 wordt Guido van Voorst. Guido is speler van het huidige 2e elftal, oud jeugdtrainer en als ‘zoon van’ behoeft hij eigenlijk niet heel veel introductie. Hij is weer terug na een jaartje afwezigheid en nu op de JO13-1. Voor de JO13-2 hebben we Sharlo Galmo aangesteld als trainer/coach. Sharlo is dit seizoen actief geweest bij de JO10-selectie en ziet de JO13-2 als een mooie uitdaging om deze talenten verder te helpen in hun ontwikkeling. Verder kennen we Sharlo als een begenadigd voetballer. Wij wensen Sharlo veel succes en plezier!

In een volgend bericht informeren we over de selectietrainers van de JO14 t/m JO19. Alle functies daarvan zijn inmiddels vervuld. Ook dan meer informatie over de keeperstrainers. Die zijn als sluitposten het sluitstuk van de Technische Staf voor de selectieteams.

Hoofd Jeugd Opleidingen & Voetbalcommissie

• Technische Staf 2021-2022:

Hoofdtrainer eerste elftal                               :        Rob Zomer

Hoofdtrainer JO23                                         :        Frank Aboikoni

Hoofdtrainer Vrouwen                                   :        Jan Tiernagan

Hoofd Jeugd Opleiding                                  :        Patrick Bruggeman

Technisch Coördinator Operationele Zaken       :       Guido Vugts

Hoofdtrainer JO13-1                                     :        Guido van Voorst

Hoofdtrainer JO13-2                                     :        Sharlo Galmo

Hoofdtrainer JO13-3                                     :        Jephrey Galiart

Hoofdtrainer JO12-1                                     :        Sander van Barneveld

Hoofdtrainer JO11-Selectie                            :        Anton Vugts

Hoofdtrainer JO11-Selectie                            :        Guido Vugts

Hoofdtrainer JO10-Selectie                            :        Ross van der Wulp

Hoofdtrainer JO9-Selectie                              :        Ross van der Wulp

Hoofdtrainer JO8-Selectie                              :        Ross van der Wulp

Coördinator Jonathan Voetbal Academie         :        Alvin Veldhuizen

Coördinator Jonathan Voetbal Academie         :        Tim Grapendaal

NB. Deze lijst zullen we met de komende nieuwsberichten vanuit de voetbalcommissie verder aanvullen.