• Technische Staf Seizoen 2021-2022 – Deel 2: HOOFD JEUGDOPLEIDING

  Na het vorige nieuws over de start van de JO23-1 Selectie en de gewijzigde structuur in de bovenbouw nu deel 2 over de Technische Staf voor komend seizoen.

  Belangrijke structuurwijzigingen in de voetbalorganisatie komend seizoen

  Afgelopen seizoen kenden we een structuur met twee hoofden jeugdopleiding (Onderbouw & Bovenbouw) en een seniorenafdeling met daarin het eerste elftal en tweede elftal die onder verantwoordelijkheid van de Voetbalcommissie en de Coördinator Seniorenselectie vielen. Komend seizoen brengen we daar een aantal belangrijke veranderingen in aan. Eerder melden we al de start van een JO23 Selectieteam op de site. Nu informeren we over de functies van de Hoofd Jeugd Opleiding.

  Een hoofd jeugdopleiding; voor de Groene Welpen tot en met de JO17-2.

  Patrick Bruggeman zal komend seizoen als Hoofd Jeugd Opleiding aanblijven. Zijn aandachtsgebied zal verschuiven naar de Groene Welpen tot en met de JO17-2. Patrick is momenteel ook nog trainer van de JO19-1 maar hij zal daarmee stoppen om zich volledig te gaan concentreren op zijn HJO taak. We zijn er daarmee van overtuigd dat Patrick nog meer tijd en energie kan gaan steken in het begeleiden en coachen van trainers op het veld en het bewaken van het Voetbaltechnisch Beleidsplan. Dave Smits gaat zijn HJO taken afbouwen. Zijn drukke werkzaamheden liggen daar aan ten grondslag. Dave werkt echter tot de zomer gewoon op volle kracht door om alles dit seizoen en voor komend seizoen zo goed mogelijk te regelen. Wel alvast een tipje van de sluier: Dave blijft wel als trainer behouden voor de vereniging maar daarover zullen we later nog informeren.

  Een Technisch Coördinator voor operationele zaken.

  Guido Vugts zal komend seizoen als Technisch Coördinator voor operationele zaken aan de slag gaan. Guido is ook dit seizoen op de achtergrond al bezig geweest met diverse operationele zaken en zal daar onder deze nieuwe functietitel komend seizoen ook mee aan de slag gaan. Zo is hij betrokken geweest bij het samenstellen van de verschillende trainingsschema’s, het op orde brengen en verstrekken van materialen en het organiseren van de Jonathan Champions League om een greep te doen uit de operationele zaken. Hij levert een belangrijke bijdrage aan, zoals we ook in het nieuwe voetbaltechnische beleidsplan beschreven hebben, het aantoonbaar verbeteren van de middelen en faciliteiten. Daarmee ondersteund hij Patrick Bruggeman bij zijn werkzaamheden als Hoofd Jeugd Opleiding.

  In volgende delen zullen we nader informeren over het nieuwe Voetbaltechnisch beleidsplan, de samenstelling van de Technische Staf en de samenstelling van de selectie van het eerste elftal en ons nieuwe JO23-1 selectieteam.

  Hoofd Jeugd Opleidingen & Voetbalcommissie

  _____________________________________________________________________

  Technische Staf 2021-2022

  Hoofdtrainer eerste elftal                                :        Rob Zomer

  Hoofdtrainer JO23                                          :        Frank Aboikoni

  Hoofdtrainer Vrouwen                                     :        Jan Tiernagan

  Hoofd Jeugd Opleiding                                     :        Patrick Bruggeman

  Technisch Coördinator Operationele Zaken         :        Guido Vugts

  NB. Deze lijst zullen we met de komende nieuwsberichten vanuit de voetbalcommissie verder aanvullen.