• UPDATE: Corona Regels

Onder “normale” omstandigheden is Jonathan een gastvrije vereniging en is iedereen van harte welkom op ons sportpark. In de huidige situatie moeten we daar helaas van afwijken. Vanwege het groeiend aantal Corona besmettingen en ziekenhuisopnames gelden er vanaf zaterdag 13 november 20.00 uur extra beperkingen en regels voor sportaccommodaties.

In de praktijk betekent dat op ons sportpark het volgende:

1. Alle teams kunnen blijven voetballen. Ze mogen trainen en op zaterdag hun wedstrijden spelen.

2. Publiek is helaas niet meer welkom.
      Hierbij geldt een uitzondering voor alle personen die functioneel noodzakelijk zijn voor de wedstrijd, zoals scheidsrechters, trainers, coaches, leiders, materiaalman, vrijwilligers en strikt noodzakelijke rij-ouders.

Ben jij van een bezoekende vereniging? Wij gaan uit van max. 4 personen (staf en rijouders) bij teams uit de onderbouw (6- en 8-tallen) en om max 6 personen bij 11-tallen.

3. Oze kleedkamers zijn gesloten. Op zaterdag zijn kleedkamers alleen beschikbaar indien deze is toegewezen (check voetbal.nl of ons wedstrijdsecretariaat) en ook dan is bij 18+ het CTB verplicht!

4. De kantine is alleen op zaterdagmiddag vanaf 13:00 uur open, met het verzoek de duur van het verblijf in de kantine beperkt te houden. Voor alle personen boven de 18 jaar en ouder, is het CTB verplicht en zijn vaste zitplaatsen verplicht. De kantine moet uiterlijk om 20.00 uur sluiten. Dit betekent dat de kantine alleen op zaterdag geopend is en op doordeweekse dagen gesloten blijft.

Wie wil helpen zaterdag? Of wie weet iemand, die wil helpen? Een paar uurtjes scannen en af en toe wat uitleg verschaffen. Meld je bij voorzitter@vvjonathan.nl

Deze regels blijven voorlopig tot 4 december 2021 van kracht.

Wij willen iedereen oproepen om zelf ook je verantwoordelijkheid te nemen ten aanzien van het kunnen betreden van ons sportpark, binnenruimtes en specifiek het betreden van de kleedkamer. Daarnaast doen we een dringend beroep op iedereen om het de vrijwilligers van de club niet onnodig moeilijker te maken dan het al is. Het gedrag van onze sporters/publiek wordt mede bepalend voor mogelijke toekomstige maatregelen van de overheid.