• Uit de winterslaap!

Tot en met 17 jaar weer voetballen; zaterdag 9 januari Jonathan Champions League.

De doelen gaan weer van het slot en het hek gaat weer open. Na 3 weken verplichte winterslaap mogen we weer buiten aan de slag op het veld. Trainers mogen de trainingen weer opstarten en zaterdag 9 januari start ook de Jonathan Champions League weer. Maar wel in de realiteit van 2021! En die realiteit is dat corona de boventoon blijft voeren en waarbij iedereen zichzelf steeds de vragen moet blijven stellen die bij corona horen;

• Klachten? Blijf thuis en laat je testen!
    • Houd 1,5 meter afstand van anderen.
    • Hoest en nies in je elleboog.
    • Was vaak je handen.
  • De zaterdagen in januari zullen we (zonder tegenbericht) Jonathan Champions League gaan spelen. Dat concept is inmiddels beproeft dus behoeft geen verdere uitleg. Het exacte programma van aanstaande zaterdag 9 januari staat in de pdf die u kunt downloaden van de website. Het programma van de 3 overige zaterdagen in januari wordt omstreeks maandag 11 januari bekend gemaakt. Aan de leiders nog wel het vriendelijke verzoek om de uitslagen steeds door te blijven geven via de gebruikelijke kanalen. Deze gebruiken we voor de indelingen van de wedstrijden. Hoe eerder die binnen zijn, des te eerder we het vervolgprogramma kunnen communiceren.

• Uiteraard zijn er op zaterdag voor de begeleiding van het team leider(s) nodig. Dit om de kinderen te laten sporten. We hebben daarbij de spelregel van maximaal 2 begeleiders per team. Maar vraag u af of het ook met een begeleider minder kan! Zeker in deze tijden waarin corona nog steeds het hoogste woord voert. Er is verder weinig te doen de komende periode, de winkels zijn grotendeels gesloten en dus lijkt naar Jonathan gaan een mooi uitje. Maar vraag uzelf dan wel af of u een functie heeft. Zo niet, dan komt u niet naar het sportpark! We faciliteren dit voor de kinderen. Laten we scherp blijven op de regels. Daarom voeren we ook in dat de teambegeleiding van te voren wordt opgegeven. Zo is duidelijk wie er op het complex mogen zijn op zaterdagen: De aanmeldingslink treft u hier!

Ouders & toeschouwers blijven uiteraard niet toegestaan! De kantine en kleedkamers blijven dicht. Na de wedstrijd verlaat je het sportpark ook weer. Alleen organisatie, begeleiders, scheidsrechters en spelers zijn toegestaan. We zitten in de 2e coronagolf en balanceren op een dun koord. We kennen onze bijzondere positie, waarbij buiten sporten voor kinderen nog wel mag. Laten we met z’n allen scherp zijn op de naleving van de regels zodat we dit ook zo voort kunnen zetten!

• Samenvattend:

• Je trainer geeft aan wanneer de training weer start.
    • Woensdag 6 januari start Jonathan Voetbal Academie.
    • Zaterdag 9 januari start Jonathan Champions League.
    • Zaterdag 9 januari Groene Welpen.
    • De teambegeleiding voor de zaterdagen moet zich aanmelden via het opgaveformulier.
    • Houd je aan de regels; Alleen samen houden we corona onder controle!