• DONDERDAG 23 DECEMBER TRADITIONELE KERSTKLAVERJASAVOND

  Helaas moesten we ons jaarlijkse vv Jonathan Kerstklaverjasavond vorig jaar cancelen, maar dit jaar gaan we het weer proberen en hopelijk staan de coronacijfers het toe om het dit jaar wel door te laten gaan? 

  Het toernooi zal donderdagavond 23 december om 19:00 uur stipt beginnen.

  Maar iedereen is al vanaf 18:30 uur van harte welkom in de kantine van vv Jonathan. We beginnen dit jaar wat eerder om dat we waarschijnlijk nog met de maatregel van 24:00 uur stoppen met gezellige activiteiten te maken hebben. Er kan zoals gebruikelijk ingeschreven worden per tafel van vier personen of per individu. In dat laatste geval zal de organisatie kijken of ze met deze losse aanmeldingen een tafel kunnen vullen.

  Inschrijven kan door onderstaand inschrijfformulier in te vullen of als je toch liever een mail stuurt dan mag dit ook naar Niels van Weely (nvweely@gmail.com). Betaling van de €10,- kan op de avond zelf aan de bar want deze inschrijfkosten zijn opgenomen in het kassasysteem. Betaling kan alleen via PIN. 

  Geef je snel op want ook dit jaar gaan we weer ons best doen om leuke prijzen te regelen. Alhoewel bij de meeste deelnemers het plezier van het kaarten voorop zal staan.

  Ik zie graag massaal jullie inschrijvingen tegemoet.

  Groeten

  Niels van Weely