• Terugblik Oktoberfest 26 oktober 2019

Het was ouderwets gezellig in het clubhuis van Jonathan dat op 26 oktober geheel was omgetoverd in het thema 'Oktoberfest'. De circa 100 aanwezigen zagen er geweldig uit in hun lederhosen of dirndls. Aan lange tafels werd volop feestgevierd en genoten van de grote pullen bier, pretzels, broodjes worst, gezellige spelletjes. Het geheel werd enthousiast aan elkaar gepraat en begeleid door 'der Cheftrainer der ersten Mannschaft' Rob Zomer.

• En als klap op de vuurpijl zong zangeres Rosie nog een vrolijk moppie van haar ‘fröhliche und stimmungsvolle Duitstalig/ Tiroler repertoire. Dank aan alle aanwezigen en vooral alle vrijwilligers die dit Oktoberfest op Jonathan mogelijk hebben gemaakt!