• Technische Staf Seizoen 2024-2025:

  Het was niet makkelijk dit jaar, maar voor het seizoen 2024-2025 hebben we de technische staf van de selectieteams op een enkele vacature na rond. Hieronder staat aangegeven welke trainers er komend jaar voor de selectiegroepen staan.

  ___________________________________________________________________

  Technische Staf 2024-2025

   

  Hoofdtrainer Vrouwen 1 : Dave Smits

  Hoofdtrainer Vrouwen 2 : Jeroen Philippi & Jeroen Brandenburg

  Hoofdtrainer 1e : Kevin de Liefde

  Hoofdtrainer O23-1 : Vacature

  Hoofdtrainer JO19-1 : Ismail Bouga

  Hoofdtrainer JO17-1 : Lesley Veld

  Hoofdtrainer JO16-1 : Hans van Kleef

  Hoofdtrainer MO15-1 : Sanne Oude Egberink & David Cuknis

  Hoofdtrainer JO15-1 : Jephrey Galiart

  Hoofdtrainer JO15-2 : Ricardo van den Brink

  Hoofdtrainer JO14-1 : Remco Schothorst

  Hoofdtrainer JO14-2 : Stefan Wennekes

  Hoofdtrainer JO13-1 : Guido van Voorst

  Hoofdtrainer JO13-2 : Peter van Voorst

  Hoofdtrainer JO12-1 : Sam van Kleef

  Hoofdtrainer JO12-2 : Tijn Arnoldussen

  Hoofdtrainer JO12-3 : Vacature

  Hoofdtrainers JO11-selecties : Guido & Anton Vugts

  Hoofdtrainer JO8-, JO9- & JO10-selecties: Ross van der Wulp

  Hoofdtrainer Keepers : Ben van Breukelen

  Coördinator Jonathan Voetbal Academie : Ross van der Wulp

  Coördinator Jonathan Voetbal Academie : Tim Grapendaal

   

  Structuurwijziging komend seizoen

  Voor komend seizoen vindt er een wijziging plaats in de structuur van de jeugdopleiding. Zo verdwijnt het JO18-1 selectieteam en wordt de JO19-1 weer een selectieteam. Dit is overigens ingegeven door een keuze van de KNVB om komend seizoen de JO19 als A-categorie te gaan inrichten in de voetbalpiramide ten faveure van de JO18, dit terwijl de KNVB in eerdere seizoenen juist de omgekeerde route had gevolgd.

  Afscheid van trainers

  Helaas moeten we na dit seizoen afscheid nemen van een behoorlijk aantal trainers. Om uiteenlopende redenen verlengen zij hun verblijf bij vv Jonathan niet: Bas van den Hoek (JO23) Matthijs van Doorn (JO18), Thom Blijerveld (JO17), Jitse van den Hadelkamp (JO15), Inge van den Broek (MO15), Nick van Gameren (JO14), Sander van Barneveld (JO14), Malte Farthmann (JO12) en Mick Kruft (JO12). Ook Dave Smits (JO15) is volgend seizoen niet meer bij de JO Selecties actief. Dit seizoen had hij nog een dubbelfunctie maar hij gaat zijn focus komend seizoen richten op zijn hoofdtrainerschap van de Vrouwen Selectie en daarnaast ook als HJO voor de meidenteams fungeren. Daarom stopt hij als hoofdtrainer van de JO15-1. We willen allen bedanken voor hun inzet het afgelopen seizoen en hopelijk zien we hen snel weer op de velden.

  Nieuwe trainers

  Gelukkig hebben we ook een aantal nieuwe en bekende gezichten aan de club weten te binden: Terug van weggeweest zijn Sam van Kleef en Lesley Veld. Na 2 seizoenen bij Zwaluwen Utrecht keert Lesley terug als trainer van de JO17-1. Sam heeft na een jaar focus op school en zijn nieuwe baan weer een rol als trainer/coach van de JO12-1. Ook Jephrey Galiart is geen onbekende binnen de Technische Staf want eerder is hij ook al als hoofdtrainer actief geweest. Stefan Wennekes is dit seizoen actief geweest als trainer van de JO15-4 en als assistent-trainer bij de JO15-1. Komend seizoen is hij als trainer actief bij de JO14-2.

  Daarnaast hebben we met Ismail Bouga (JO19-1), Ricardo van den Brink (JO15-2) & Remco Schothorst (JO14-1) een 3-tal nieuwe trainers die we later nader zullen introduceren. Daarmee is de Technische Staf voor de selectieteams voor aankomend seizoen nagenoeg rond. Voor de laatste Wij wensen alle ‘nieuwe’ trainers veel plezier en succes bij v.v. Jonathan!

   

  jeugdopleidingjonathan@gmail.com