• Technische Staf Seizoen 2022-2023 – Deel 4:

Na het vorige nieuws over de invulling van de staf van het eerste elftal, de JO23-1, Vrouwen 1 en de structuur van de jeugdopleiding nu ook meer nieuws over de invulling van de Technische Staf van jeugdopleiding in de midden- en bovenbouw.

JO12 Selectie

Anton & Guido Vugts gaan zich komend seizoen ontfermen over de JO12-selectie. Dit seizoen hebben beide trainers nog de verantwoordelijkheid over de JO11-selectie en dus gaan beiden met hun groep mee. Anton begint aan zijn 3e seizoen op Sportpark Achter ’t Slot en heeft inmiddels 45 jaar trainingservaring op de teller staan. Guido start aan zijn 6e seizoen bij v.v. Jonathan. Hij is naast zijn trainersrol ook nog Technisch Coördinator voor operationele zaken en betrokken bij diverse ontwikkelingen op het voetbaltechnische vlak.

JO13 Selectie

De JO13 selectie kent ook volgend seizoen met de JO13-1 & JO13-2 een 2-tal selectieteams. De trainer/coach van de JO13-1 blijft Guido van Voorst. Guido gaat daarmee zijn 2e seizoen in bij de JO13-selectie. Voor de JO13-2 hebben we Sander van Barneveld als trainer/coach. Sander is dit seizoen actief geweest bij de JO12-selectie en ziet de JO13-2 als een mooie uitdaging om deze talenten verder te helpen in hun ontwikkeling op het grote veld.

JO14 Selectie

De 2 selectieteams van de JO14 krijgen volgend seizoen een voor hen nieuw gezicht aan het roer. Voor de JO14-1 is er namelijk een vacature waarvoor we momenteel nog zoeken naar invulling. De JO14-2 krijgt een uiterst bekende v.v. Jonathan naam als trainer/coach: Peter van Voorst. De huidig JO14-2 trainer blijft dus betrokken bij de JO14 selectie en plakt er dus wederom een seizoen aan vast Achter ’t Slot.

JO15 Selectie

De JO15 selectie kent ook volgend seizoen 2 selectieteams. De trainers zijn beide reeds actief voor v.v. Jonathan. Niels Jansen blijft actief als trainer van de “2008” lichting, komend seizoen dus alleen onder naam van de JO15-1. Mohamedali Elyazidi blijft als trainer van de JO15-2 maar komt daar dan wel weer een andere spelersgroep tegen. Beide heren verlengen hun trainerschap bij v.v. Jonathan dus.

JO16-1

Voor deze groep hebben we een nieuwe naam toegevoegd aan de Technische Staf: Hans van Kleef. Hij komt niet direct uit Zeist maar hij werkt ‘om de hoek’ in Bunnik en zo is de link gelegd. Hans heeft redelijk wat ervaring met diverse rollen in de voetballerij maar dan bij o.a. Candia uit Rhenen. Hij gaat bij Jonathan een nieuwe avontuur aan in zijn trainerscarrière.

JO17-1

Volgend seizoen zal Dave Smits aan het roer staan van de JO17-1. Na afgelopen seizoen al bij de JO19-1 aan het roer te hebben gestaan zal hij komend seizoen voor de groep van de JO17-1 staan. Hij verlengt zijn verblijf bij de vereniging daarmee en komt daar een groep tegen die hij enige jaren geleden ook onder zijn hoede heeft gehad.

JO18-1

De nieuwe JO18-1 krijgt eveneens een nieuwe trainer: Bas van den Hoek. Zijn roots liggen in Almere, hij is supporter van NAC en komend seizoen aan het roer bij de JO18-1. Zomaar wat weetjes om Bas een klein beetje te leren kennen. Een echt voetbaldier dat deze groep talentvolle spelers hopelijk weer een stap verder gaat brengen in hun voetballoopbaan bij v.v. Jonathan.

Technische Staf 2022-2023

Hoofdtrainer eerste elftal : Rob Zomer

Hoofdtrainer JO23 : Jamie Herber

Hoofdtrainer Vrouwen 1 : Willem Remerie

Hoofdtrainer JO18-1 : Bas van den Hoek

Hoofdtrainer JO17-1 : Dave Smits

Hoofdtrainer JO16-1 : Hans van Kleef

Hoofdtrainer JO15-1 : Niels Jansen

Hoofdtrainer JO15-2 : Mohamedali Elyazidi

Hoofdtrainer JO14-1 : Vacature

Hoofdtrainer JO14-2 : Peter van Voorst

Hoofdtrainer JO13-1 : Guido van Voorst

Hoofdtrainer JO13-2 : Sander van Barneveld

Hoofdtrainers JO12-Selectie : Anton Vugts & Guido Vugts

Hoofdtrainer Keepers : Ben van Breukelen

Hoofd Jeugd Opleiding : Patrick Bruggeman

Technisch Coördinator Operationele Zaken : Guido Vugts

NB. Deze lijst zullen we met de komende nieuwsberichten vanuit de voetbalcommissie verder invullen.