• Team C (Communicatie)

Word jij een van de helden van het meest dynamische team van Jonathan: Team C (Communicatie)?

Met maar liefst circa 1400 leden is vv Jonathan een van de grootste voetvalverenigingen in Zeist. Naast de spelende leden hebben we te maken met een grote groep ouders, trainers, leiders/coaches en bezoekers die allemaal op de hoogte willen blijven van de voor hen relevante en vooral ook leuke voetbalzaken. En daar is hulp van enthousiast communicatietalent (in de breedste zin van het woord) bij nodig voor het dynamische Team C(ommunicatie).

Waaruit bestaan de werkzaamheden van ‘Team C’ dan precies? Dat is voor het grootste gedeelte aan jou en jouw creatieve inbreng. Het gaat er natuurlijk om dat alles wat er binnen Jonathan gebeurt op allerlei manieren (woord, beeld, video etc.) via alle beschikbare middelen wordt verspreid en zoveel mogelijk mensen bereikt. Je maakt dit nieuws zelf, maar je zorgt er vooral ook voor dat zoveel mogelijk mensen dit zelf aanleveren of plaatsen. Denk daarbij aan berichten, foto’s, video of wedstrijdverslagen voor de website of de nieuwsbrief en social media.

Wat is het doel van ‘Team C’?

Dat doel is veelzijdig en ook dat bepaal jij uiteindelijk met jouw teamleden. Het gaat onder andere om de volgende zaken waarbij energie, ambitie, sportiviteit, teamspirit én plezier de sleutelwoorden zijn.

Meer supporters en verhogen aantal deelnemers activiteiten Door consequent en op verschillende aansprekende manieren over alles wat binnen Jonathan speelt te communiceren, zorgen we voor meer supporters bij de wedstrijden en enthousiasmeren we meer mensen deel te nemen aan de verschillende activiteiten van Jonathan.

Werven vrijwilligers

Daarbij speelt het toverwoord ‘betrokkenheid’ een rol. Betrokken leden zetten zich namelijk meer in voor hun club. Om zo’n grote vereniging als Jonathan goed te laten draaien zijn veel vrijwilligers nodig, voor ons zijn dat de echte helden. ‘Vele handen maken licht werk’, maar op dit moment komt het vele werk terecht op een te beperkt aantal handen. Een van de doelen van ‘Team C’ is dus ook om zo veel mogelijk betrokken mensen te enthousiasmeren voor een van de vele vrijwilligerswerkzaamheden binnen Jonathan.

Jonathan profileren als dé voetvalvereniging in Zeist Hoewel we ons voornamelijk op onze eigen leden richten, zorgt ‘Team C’ er uiteraard tevens voor dat Jonathan zich ook naar buiten profileert als een respectvolle, gezellige, dynamische, sportieve en ambitieuze voetbalclub door beter en regulier gebruik te maken van de beschikbare, media en kanalen.

Wat levert het jou op?

Eerlijk is eerlijk, vrijwilligerswerk is liefdewerk oud papier en je doet het omdat je een bijdrage wil leveren aan ‘jouw’ club, net als alle bestuursleden en vrijwilligers. Maar je doet het zeker niet voor niets.

Ø Je krijgt een mooie uitdaging en de kans om het verschil te maken.

Ø Je bepaalt zelf wat je gaat doen, wanneer en hoeveel tijd je eraan besteedt doordat je het werk verdeelt met jouw teamleden, uiteraard binnen een beperkt aantal kaders en spelregels waar wij als vereniging mee te maken hebben.

Ø Het is gezellig, je leert nieuwe dingen en het vergroot je netwerk.

Ø Je gaat behoren tot de onmisbare groep van vrijwilligers die ervoor zorgen dat Jonathan bruist.

Geen voetbal zonder scheidsrechters of vrijwilligers die de velden onderhouden. Geen topvoetbal zonder talentscouting, geen wedstrijden zonder een strakke planning, geen extra middelen zonder sponsoren ?? en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Jonathan kent verschillende vrijwilligers die professioneel en vakkundig invulling geven aan diverse taken en die inzet wordt meer dan gewaardeerd en levert veel voldoening op, kortom je bent een echte held!

Wie zoeken we? Jou! Of je nu jong of oud bent, voetballer of supporter. Liggen jouw talenten in het brede speelveld van communicatie, ben je gemotiveerd, een teamplayer en wil jij graag een communicatief steentje bijdragen aan het succes van Jonathan? Dan voegen we jou graag toe aan ‘Team C’!

Zie jij jezelf op een van de onderstaande posities staan? Stuur dan een e-mail naar TeamC@vvjonathan.nl en word een held van Jonathan Team C.

• Ø Webmaster(s)

Ø Contenteheerder(s) digitale nieuwsbrief

Ø Contentbeheerder(s) narrowcasting/prikbord

Ø Contentbeheerders/moderators social media (Instagram-Facebook-Twitter)

Ø Redactieleden/tekstschrijvers

Ø Fotograaf (fotografen)

Ø Teamleider Team C

o Coördineren invulling en aansturing ‘Team C’ en afstemming met voorzitter bestuur.

o Adviseren en ondersteunen bestuursleden op het gebied van communicatie

o Proactieve verbetervoorstellen / ontwikkeling op het gebied van communicatie Jonathan

o Contactpersoon/coördinatie pers in samenwerking met de voorzitter (voorzitter is woordvoerder)

o Initiëren en regelen periodiek overleg Team Communicatie