• Sportspreekuur elke dinsdagavond en donderdagavond van 19.00-20.00.

  Met ingang van dinsdag 1 oktober start wederom op vv Jonathan het Sportspreekuur. Vanwege de drukte afgelopen jaren op de dinsdag, wil ik een proef gaan doen om het sportspreekuur niet alleen op dinsdag maar ook op donderdag te starten.

  Sportspreekuur elke dinsdagavond en donderdagavond van 19.00-20.00 uur.

  Dit sportspreekuur vindt plaats in de medische ruimte op het sportcomplex. (Achter in gang bij kleedkamers 5 t/m 8)

  Een korte introductie:

  Ik ben Thierry Cretier, 33 jaar en al (rond de) 15 jaar vrijwilliger bij Jonathan. Binnen Jonathan heb ik een therapeutische functie in de medische staf van de senioren selectie. Sinds 2008 ben ik afgestudeerd fysiotherapeut en sinds 2019 afgestudeerd osteopaat.

  Vanwege de combinatie fysiotherapie en osteopathie kijk ik anders naar klachten. Ik zoek niet alleen naar de locatie van de klacht maar ook naar de mogelijke oorzaak. (Voel je niet beledigt als u dat al deed in uw eigen beroepsgroep)

  Voor wie is dit sportspreekuur bedoeld:

  Bijvoorbeeld; iemand heeft zijn enkel verstuikt. Ik kan dan aangeven wat hij het beste kan doen voor het herstel zodat hij weer z.s.m. kan starten met voetballen. Andere vaak voorkomend problemen zijn spier- of peesklachten. Met het sportspreekuur kan ik een screening maken van de mogelijke oorzaak van de klacht. Het kan voorkomen dat de locatie van de klacht niet altijd de oorzaak van de klacht is. En zolang de oorzaak niet wordt aangepast kan de speler niet ongestoord voetballen.

  Er is voor een (jeugd)speler niets erger, dan dat hij of zij niet kan voetballen door een blessure. Ik wil proberen de tijd dat de speler geblesseerd is zo kort mogelijk houden door deskundige hulp te bieden. Wanneer een speler geblesseerd is én het is onduidelijk wat voor advies van toepassing is, dan kan de speler evt. samen met ouder of trainer/leider langskomen op het sportspreekuur.

  • Het deskundig advies is gratis en geheel vrijblijvend.
  • Er is geen verwijzing van de huisarts nodig.
  • Het is niet nodig om een afspraak te maken, maar een Whatsapp wordt wel gewaardeerd.
  • Tevens wil ik benadrukken dat er tijdens het sportspreekuur niet behandeld wordt.
  • Bereikbaar per Whatsapp of een sms-bericht: 06-13840274.

   Groeten,

   Thierry Cretier