• Sponsor in de Spotlight - Jumbo Zeist part II

    Sponsor in the spotlight

    Niet te missen! De ‘Gelbe Wand’ achter het doel gesponsord door de drie Jumbo’s in Zeist. Het werkt als een echte 12e man; blijkt uit het feit dat vv Jonathan nog maar een paar punten verwijderd is van het linker rijtje.

    Bij de drie Jumbo’s in Zeist (korte Steijnlaan, Johan van Oldenbarneveltlaan en Laan van Vollenhove) willen we oprecht van alle klanten fans maken op het gebied van vriendelijkheid, sfeer, uitstraling, assortiment en betrokkenheid in Zeist. Deze betrokkenheid laten we onder andere zien door een samenwerking met de lokale voedselbank en het organiseren en sponsoren van sociale projecten in de verschillende wijken waar onze winkels staan. Naast onze fysieke winkels is het ook eenvoudig om online boodschappen te bestellen via www.jumbo.com.

    Onze winkelteams kenmerking zich door plezier, samenwerking en betrokkenheid, waarbij we continu op zoek zijn naar nieuwe collega’s. Wil jij ons gezellige team komen versterken? Solliciteer dan op www.jobs.jumbo.com en navigeer naar Zeist.