• Sponsor in beeld #2

Wie?

Versmarkt Vollenhove is net als Samen in Zeist een initiatief van Sharon en Jan Willem van Dop. Beiden sociaal ondernemers in hart en nieren die vanuit hun passie met een bijzonder horecaconcept het verschil willen maken door mensen de aandacht te geven die ze verdienen.

Waar Jan Willem vooral op de achtergrond te vinden is, is Sharon betrokken bij de operationele zaken en dagelijks in de weer om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt weer een kans te geven onderdeel te zijn van de maatschappij.

Sharon: “We zijn in 2015 begonnen met Samen in Zeist; een gezellige, informele lunch- en koffielocatie in de kleurrijke buurt van winkelcentrum Vollenhove. Gericht op kantoren, buurtbewoners maar met extra aandacht voor mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Samen betekent voor mij: geloven dat het voor iedereen mogelijk moet zijn om actief deel te nemen aan de maatschappij. Geen mensen aan de zijlijn.”

Vanaf 2018 is het sociale concept uitgebreid met een versmarkt, schuin tegenover de lunchroom: Versmarkt Vollenhove.

Wat?

In deze Versmarkt Vollenhove vind je de eerlijkste en heerlijkste dagverse streekproducten van lokale ondernemers, zoals brood, vlees, kaas, vis, wijn, noten, chocolade, koffie en ijs. Maar ook een ‘sandwich to go, lunchboxen voor bedrijven, een BBQ-pakket, verse maaltijden, een boodschappen service en voor feesten en evenementen kan de volledige catering worden verzorgd.

Samenwerken & Samen werken

Het principe van De Versmarkt draait om ‘samenwerken & samen werken’. Net als Samen in Zeist, een doordachte oplossing op het gebied van sociaal ondernemen, waarin het voor iedereen mogelijk moet zijn actief deel te nemen aan de maatschappij. Zo werkt de Versmarkt met medewerkers die extra ondersteuning kunnen gebruiken. Ze worden opgeleid om door te groeien naar grotere horecabedrijven in de omgeving, waarbij ze alle ruimte krijgen om zichzelf te zijn en zich te ontwikkelen. De klanten zijn verzekerd van heerlijke en eerlijke producten, goede service en persoonlijke aandacht.

Waar?

Je vindt Versmarkt Vollenhove aan de Laan van Vollenhove 2979 in Zeist.

Waarom?

Jan Willem Dop: “Dingen lopen zo. Ik kom zelf uit de voetbalwereld. Ik heb gewerkt bij Feyenoord Rotterdam, FC Utrecht en ben sinds kort werkzaam als algemeen directeur bij Go Ahead Eagles. Je komt ergens voor een praatje, je kent de nodige mensen en dan word je benaderd voor het sponsorschap. Als betrokken ondernemers in Zeist heeft het feit dat sponsoring van zo’n grote voetbalvereniging bijdraagt aan de nodige zichtbaarheid, voor ons uiteindelijk de doorslag gegeven. Daarnaast draag ik het voetbal een warm hart toe en dragen we zo ook een steentje bij aan de ontwikkeling van het amateurvoetbal in Zeist. Maar we verwachten er wel wat voor terug. Zo werkt dat bij sponsoring, het moet een win-win zijn. Wij zouden graag zien dat de leden de weg beter vinden naar onze Versmarkt. Daarnaast kunnen wij de volledige catering verzorgen voor leden van Jonathan, denk hierbij aan het verzorgen van hapjes en maaltijden op locatie.”

Voordeel leden van Jonathan: de Versmarkt Vollenhove kaart

Alle leden van Jonathan zijn vorig jaar voorzien van een leden/klantenkaart. Met een bezoek aan de Versmarkt profiteren leden van Jonathan van heerlijke en eerlijke producten, uitstekende service en je draagt bij aan de ontwikkeling van een maatschappelijk concept. Door gebruik te maken van de klantenkaart wordt 10% van het bedrag dat je als lid van Jonathan besteedt in de Versmarkt gedoneerd aan Jonathan. Dat is driedubbel voordeel! Ben je nog niet in het bezit van deze leden/klantenkaart of wilt u uw kaart alsnog gaan gebruiken, geef u dan op bij Versmarkt Vollenhove, via info@sameninzeist.nl of bel met nummer 030 – 307 57 84.

Meer weten?

Kijk voor meer informatie over onze sponsor in beeld: Versmarkt Vollenhove op https://versmarktvollenhove.nl