• Speelschema Jonathan Champions League Poulefase 2

  Gezien het succes van de afgelopen weken zetten we, zoals ook al in de diverse app groepen van de leiders gecommuniceerd, de Jonathan Champions League ook de komende weken voort! Het doel is en blijft simpel, spelplezier voor iedereen! Daartoe hebben we de poules opnieuw ingedeeld op basis van de resultaten van de 1e ronde. In de 1e ronde vielen er in meer dan 100 wedstrijden overigens meer dan 1.000 doelpunten! Helaas waren ze niet altijd even eerlijk verdeeld vandaar dat we met de nieuwste poule indelingen er naar streven om de doelpunten eerlijker te verdelen. Dat is meer spelplezier voor iedereen. Want niets zo lekker als een spannende pot voetbal (die je in de laatste seconden nog ff stiekem wint)! 

  Het speelschema voor de komende drie zaterdagen (14, 21 & 28 november) is bekend. Met deze opzet spelen 74 Jonathan jeugdteams de komende zaterdagen wederom een wedstrijd! Afgelopen zaterdag was dat zelfs onder het genot van een heerlijk 'voorjaarszonnetje'. Ook in december willen we op een manier een programma aanbieden, uiteraard binnen de geldende beperkende coronamaatregelen. We gaan de voorbereidingen daarvoor nu starten!

  Onderstaand het schema welke reeds gedeeld is met alle leiders. Als je op het plaatje klikt download het schema in PDF. Hierin staan ook alle verdere uitgangspunten met betrekking tot de organisatie genoemd. 

 • De belangrijkste aandachtspunten

   om e.e.a. goed of zelfs nog beter dan de afgelopen weken te laten verlopen:

  1. Het thuisteam speelt in een afwijkend shirt. Spreek vooraf bijvoorbeeld af om allemaal in een zwart of allemaal in een wit shirt te spelen. Iedereen heeft wel een shirt van die kleur in de kast liggen!
  2. Ouders en overige toeschouwers blijven niet toegestaan op het sportpark. Per team zijn maximaal 2 leiders/coaches toegestaan en eventueel een spelbegeleider of assistent scheidsrechter indien van toepassing. 
  3. Om alle wedstrijden ook veilig te kunnen spelen, zorg dat iedereen maximaal 15 minuten voor aanvang van de wedstrijd pas het complex op komt. Na de wedstrijd moet iedereen direct weer weg.