• Speelschema Jonathan Champions League December

Gezien het succes van de afgelopen weken zetten we, conform het perspectief dat we reeds op de website geschetst hebben, de Jonathan Champions League ook de komende weken voort! Het doel is en blijft simpel, spelplezier voor iedereen! Daarom hebben we het programma voor december verder afgerond. Onderstaand weer de activiteiten de komende zaterdagen!

Onderstaand schema is reeds gedeeld met alle leiders. Als je op het plaatje klikt download het schema in PDF. Hierin staan ook alle verdere uitgangspunten met betrekking tot de organisatie genoemd. De belangrijkste aandachtspunten om e.e.a. goed of zelfs nog beter dan de afgelopen weken te laten verlopen:

• Het thuisteam speelt in een afwijkend shirt. Spreek vooraf bijvoorbeeld af om allemaal in een zwart of allemaal in een wit shirt te spelen. Iedereen heeft wel een shirt van die kleur in de kast liggen!

• Ouders en overige toeschouwers blijven niet toegestaan op het sportpark. Per team zijn maximaal 2 leiders/coaches toegestaan en eventueel een spelbegeleider of assistent scheidsrechter indien van toepassing.
    • Om alle wedstrijden ook veilig te kunnen spelen, zorg dat iedereen maximaal 15 minuten voor aanvang van de wedstrijd pas het complex op komt. Na de wedstrijd moet iedereen direct weer weg.
  • Sinterklaastraining 5 december

Het programma voor 5 december is voor de jongste jeugd O10 en jonger (O10, O9, O8 & Groene Welpen) anders dan de afgelopen weken: We hebben i.s.m. Voetbalschool Oranje een Sinterklaastraining gemaakt. Kijk goed hoe laat je als team aan de beurt bent!

Zaterdag 5 december voor de O10 en jonger:
    • Groene welpen -> Sinterklaastraining Groene Welpen Aanwezig: 08.50 uur. Einde: 10.20 uur.
    • 6 tegen 6 teams -> Sinterklaastraining JO8-1 t/m JO8-7* en JO9-3 t/m JO9-7* Aanwezig: 10.35 uur. Einde: 12.05 uur.
    • 6 tegen 6 teams -> Sinterklaastraining JO9-1&2*, JO10-1 t/m JO10-8*, MO9-1* & MO10-1* Aanwezig: 12.20 uur. Einde: 13.50 uur.

* Per team is er 1 teambegeleider benodigd die met het team meegaat.

Vanaf zondag 20 december tot en met zondag 3 januari zijn er geen trainingen, geen wedstrijden, geen Jonathan Champions League maar 'verplichte' rust, het sportpark is dan gesloten. Lekker kerstvakantie!

Wederom veel voetbalplezier en blijf gezond,

Corona werkgroep
    vv Jonathan

Het programma voor zaterdag 19 december zal later worden toegevoegd als alle leiders in het aanmeldformulier hebben aangegeven of ze op zaterdag 19 december willen voetballen of niet.