• Sneeuwpoppetjes voor Make-A-Wish

    Huub en Bart, twee jeugdspelers van onze vereniging (VV Jonathan) uit het team Jo-13-2007 zijn beste vrienden. Vandaag komen zij mij als regio vrijwilliger  van Make-A-Wish goed nieuws brengen. De oma van Bart heeft sneeuwpoppetjes gemaakt om te verkopen voor een goed doel. Lang hebben ze er niet over nagedacht; trots spelen zij  immers met Make-A-Wish op hun shirt de wedstrijden, dus dat moest het doel worden! Vol enthousiasme zijn ze op pad gegaan en al snel waren ze uitverkocht. Soms zelfs met 6 poppetjes tegelijk.  Opbrengst : 72 euro! 

    Met veel enthousiasme vertellen ze over hun motivatie. Ooit wel eens een filmpje gezien van Make-A-Wish en wensen vervullen van zieke kinderen, iedereen verdient het om eens een leuke dag hebben! Ook voor mij hebben ze een vraag " wat was mijn mooiste wensvervulling"? Ik vertel over een wenskind, 4 jaar oud,  die graag Freek Vonk wilde ontmoeten. Natuurlijk mocht hij op de eerste rij en na de voorstelling bij Freek op schoot. Achter zijn handje vertelde hij een groot geheim aan Freek "de dinosaurus die door het publiek liep was niet echt, ik zag het aan zijn voeten". Met de mooiste glundering op zijn gezicht. Daar doen we het voor!

     

    Voor meer acties voor Make-A-Wish kan contact opgenomen worden met Nelleke van der Snoek N.vandersnoek@makeawishnederland.org