Seniorentoernooi 23 juni 2018

Het jaarlijks terugkerende voetbaltoernooi voor lagere senioren elftallen bij vv Jonathan zal dit keer op zaterdag 23 juni 2018 op het sportcomplex “Achter ’t Slot” te Zeist gehouden worden. 

De opzet zal voor de meeste deelnemers wel bekend zijn. Maar voor de nieuwelingen die zich eventueel willen aanmelden;

De teams worden over vier poules verdeeld. We streven er zoals altijd naar om de krachtsverhoudingen per poule op elkaar af te stemmen. 

De aanvang van de eerste poule wedstrijden zullen waarschijnlijk om 9:30 uur zijn. Finaleronden beginnen vanaf 14:30 uur. Prijsuitreiking ca. 17:00 uur.

Als de finaleronden beginnen zal er een DJ vast voor de nodige beats zorgen om de feestvreugde alvast ingang te zetten! En ook nu gaan weer proberen om daarnaast live muziek te regelen.

Er zal aan het einde van de middag een uitgebreid buffet worden uitgestald, dit zal ook nu weer héél gevarieerd zijn met o.a. saté, beenham, vis, diverse salades etc. De kosten bedragen € 10,- per persoon. Het is de bedoeling dat de contactpersonen voortijdig per elftal opgeven hoeveel personen er blijven mee-eten. Ik zal hier vanaf begin mei nog wel een keer naar informeren.

De allerkleinste voetballertjes kunnen zich bovendien achter de kantine uitleven op een mini-voetbalveldje (het Jonathan-Drome). Dus het gezin is ook welkom.

Begin juni kunnen jullie een programmaboekje van ons tegemoet zien (digitaal) met het speelschema, het reglement en overige wetenswaardigheden.

We hopen tijdig van jullie te vernemen of jullie (weer) gezellig deelnemen aan ons toernooi?

Vragen? Opmerkingen? nvweely@gmail.com

Sportieve groeten,

Niels