• Rob de Wit in functie als scheidsrechters coördinator

Per 4 juni is Rob de Wit de nieuwe scheidsrechters coördinator binnen vv Jonathan. Deze functie neemt Rob over van Chris Oltmanns, derhalve zal Rob ook voorzitter worden van onze hernieuwde scheidsrechterscommissie. Chris Oltmanns heeft als voorzitter van de commissie wedstrijdzaken zitting genomen in ons bestuur.

"Ik wens Rob veel plezier in zijn nieuwe rol binnen vv Jonathan, ik heb het met zeer veel plezier gedaan", aldus Chris Oltmanns. "Mede dankzij het enthousiasme van onze scheidsrechters, zij zorgen er elke week weer voor dat er ook gevoetbald kan worden."

Naast het faciliteren van de scheidsrechters op onze thuiswedstrijden organiseert de scheidsrechterscommissie ook aanvullende activiteiten. Denk daarbij aan de spelregelavonden onder leiding van een betaald voetbal scheidsrechters, het bezoek aan het replay center bij de KNVB (de VAR), het verzorgen van opleidingen of het jaarlijkse etentje.

Daarnaast zijn wij er trots op onze scheidsrechter van de juiste kleding te hebben kunnen voorzien.

Mocht je nu denken, dat fluiten dat lijkt me leuk, meld je dan snel aan bij ons scheidsrechterskorps via: TeamS@vvjonathan.nl

Wij wensen Rob veel succes!

• Chris Oltmanns (l) draagt verantwoordelijkheden over aan Rob de Wit (r)