• Re√ľnie oud spelers - kick off 75-jarig jubileumjaar

Vorig seizoen bestond Jonathan 75 jaar. Helaas hebben wij dit, door de welbekende redenen, niet kunnen vieren en heeft het bestuur besloten de feestelijkheden exact een jaar uit te stellen. Een aantal van onze (oud) leden waren echter van mening dat een reunie niet zo lang op zich kon laten wachten. En hebben daad bij het woord gevoegd.

Een oproep in de Old Boys Jonathan groepsapp was snel geplaatst. Namen, nummers, contactgegevens uitgewisseld en een datum geprikt. Afgelopen vrijdag, 27 augustus, was het zover. De groep kwam bij elkaar, plakboeken waren mee en de verhalen wat sterker gemaakt. Nadat een kort welkomstwoord waarin speciale aandacht was voor hen die ons ontvallen zijn zocht men elkaar op.

Hoogtepunt van de middag was het zingen van ons clublied.

Na afloop werd gelijk afgesproken deze reunie jaarlijks te laten plaatsvinden. Hopelijk de start van een mooie traditie!

Speciaal woord van dank aan Mario van Dijk, Nico de Jonge en Rinus Geleijnse!