• Rabo ClubSupport 2020

Ook dit jaar organiseert onze nieuwe hoofdsponsor Rabobank Rijn en Heuvelrug de jaarlijkse Rabo ClubSupport actie (voor heen Rabo Clubkas Campagne).

Rabo ClubSupport is dé gelegenheid voor plaatselijke verenigingen en stichtingen om een donatie te verkrijgen vanuit het coöperatieve dividend van Rabobank Rijn en Heuvelrug.

Hoe meer stemmen vv Jonathan krijgt, des te meer geld wij als vereniging mogen ontvangen.

Juist in deze, voor veel verenigingen, moeilijke en lastige periode  kan elke vereniging wel wat financiële ondersteuning gebruiken.  Net als de voorgaande jaren werkt onze vereniging (vv Jonathan) samen met SV Phoenix en SCHC. Zie het onderstaande filmpje van deze drie samenwerkende verenigingen.

Leden stemmen:

Tijdens de stemperiode (5 oktober t/m 25  oktober) kunnen alle Rabobankleden hun stem uitbrengen via de e-mail welke zij van de Rabobank heeft ontvangen middels een unieke stemcode. Dit jaar stemmen leden van de Rabobank voor het eerst via de Rabo App en Rabo Online Bankieren.

Het is dus vanaf maandag 5 oktober mogelijk om uw twee stemmen aan onze vereniging vv Jonathan te geven en de resterende stemmen te verdelen over Phoenix & SCHC.

Lidmaatschap:

Klant zijn van Rabobank Rijn en Heuvelrug betekent niet dat je automatisch lid bent. Het controleren of regelen van het lidmaatschap van Rabobank kan eenvoudig via Rabo Online Bankieren en de Rabo App, onder 'Zelf regelen' en 'Lidmaatschap'. Nadat je "lid" bent is stemmen op vv Jonathan mogelijk.

Hoe kunt u stemmen:

Via deze  link kunt u stemmen (op vv Jonathan): https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/clubsupport/