• De kruidnotenactie heeft dit jaar het prachtige bedrag van 2.525 euro opgebracht. Het volledige bedrag komt ten goede aan onze maatschappelijk partner. In de huidige tijd van weinig wedstrijden en een gesloten kantine een prachtig resultaat. Jarik Driegen is vanuit Jonathan vol enthousiasme de uitdaging aangegaan samen met Nelleke (regiovrijwilliger Make-A-Wish en contactpersoon).

Bij de start van de actie heeft Arnaud Miltenburg, onze voorzitter, met Nelleke en Jarik afgesproken de allerlaatste doos te kopen. Afgelopen vrijdagavond was het moment daar (zie foto). Een goede afsluiting van een zeer mooi maatschappelijk initiatief!

Met het geld worden liefste wensen mogelijk gemaakt van kinderen met een levensbedreigende ziekte. Zoals Norah, die trouwen met haar papa als allerliefste wens had. Of de 13-jarige Thomas, die houdt van alles wat snel gaat en mee mocht rijden in een Porsche en een proefles vliegen mocht volgen. Met het vervullen van wensen als deze, willen we vanuit Make-A-Wish hoop en kracht geven aan het kind en hun omgeving. We maken zo herinneringen die een leven lang meegaan.

Veel dank aan iedereen die ook dit keer heeft bijgedragen. Een samenwerking en betrokkenheid om trots op te zijn!

Mede namens Arnaud en Jarik,

Nelleke van der Snoek
    Regiovrijwilliger Make-A-Wish

• Meer informatie over Make-A-Wish en haar activiteiten is te vinden op de website: www.makeawishnederland.org.

vv Jonathan