• Opstart in 2022 – Zaterdag 15 januari

zaterdag 15 januari aanstaande:

De huidige corona maatregelen lopen in principe tot en met 14 januari. Vrijdagavond 14 januari staat pas de volgende persconferentie in Den Haag gepland. Kortom het is nu nog heel lastig voorspellen wat er kan en mag op zaterdag 15 januari. Maar in de huidige regels staan nog de volgende regels:

●      “Zij mogen in teamverband sporten en onderling wedstrijden spelen met teams van de eigen club.”

●      “Er wordt geen competitie gespeeld buiten het eigen clubverband.”

Daarom heeft de KNVB ook het volledige (competitie)programma voor aanstaande zaterdag geschrapt en hebben we een alternatief programma ontwikkeld waarbij we binnen het eigen clubverband spelen met alle teams tot en met O17:

We spelen met alle teams tot en met O17 in een speciaal Jonathan Champions League schema, kortom een interne competitie. Dit zoals we tientallen keren gedaan hebben in de vorige seizoenen.