• Opnieuw winst Jonathan 1 in bekercompetitie 3-0 zege op Delta Sports’95

  Zaterdag 9 september 2023. Op sportpark Achter ’t Slot de tweede bekerwedstrijd tegen het Houtense Delta Sports’95. Geen onbekende tegenstander want beide ploegen speelden tegen elkaar in het seizoen 2022/2023 met aan het eind twee maal winst voor de groenwitten. Jonathan wist de eerste bekerwedstrijd tegen CDW uit Wijk bij Duurstede met liefst 0-8 te winnen terwijl de Houtenaren met 0-3 klop kregen tegen SMVC Fair Play uit Culemborg.

  Het was goed en slecht toeven op het thuishonk van Jonathan aan de Hernhuttersingel in Zeist. Goed wanner je een plekje onder de grote parasols had bemachtigd. Slecht wanneer je 2 x 45 minuten je best moest doen op het mooie maar zeker kurkdroge kunstgrasveld. Het was er bijna niet op uit te houden.

  Er was sprake van een eenzijdige wedstrijd. Behoudens de eerste tien minuten heerste Jonathan en kreeg Delta Sports’95 gaandeweg geen mogelijkheden om te scoren c.q. om de Jonathanverdediging te verontrusten.

  Dat was wel in het eerste deel van de wedstrijd. Nummer 11 van de Houtense club werd in het 16 metergebied neergelegd en de bal ging op de stip. Helaas voor de blauwen uit Houten pareerde de Jonathan goalie de bal perfect.

  Pal voor rust en pal na het fluitsignaal sloeg Jonathan toe. Eerst Nick Neerings en daarna Marco Knopper wisten het doel te vinden terwijl de 3-0 op conto van Sam van Kleef kwam.

  Met de 3-0 dus de tweede bekerwinst die komende zaterdag een vervolg kan krijgen in Culemborg. Om 17.00 uur!!! wordt op sportpark Terweijde afgetrapt tegen SMVC Fair Play. Voor de navigatie: Pinksterbloem 91, 4102 KD Culemborg.

   

  Een paar wedstrijd foto's zijn hier te vinden.