• Open dag FC Utrecht 13 juli 12.00 - 17.00 uur

  Bericht ontvangen van FC Utrecht -

  Beste Partnerclub,

  Elk jaar organiseert FC Utrecht een Open Dag om het seizoen goed te beginnen. Ook dit jaar zal Stadion Galgenwaard het podium zijn voor tal van activiteiten. Zet zaterdag 13 juli van 12.00 tot 17.00 uur in je agenda!

  Neem tijdens de rondleiding een kijkje achter de schermen van Stadion Galgenwaard; van de kleedkamers tot en met de dug-out! Ook de teams van FC Utrecht worden tijdens de Open Dag aan de aanwezigen voorgesteld. Na de vermakelijke ploegpresentaties mengen de spelers en de speelsters zich tussen het publiek: hét moment om foto's, selfies en handtekeningen te scoren!

  En wat te denken van de attracties! Voor wie geen hoogtevrees heeft en wil genieten van een uniek uitzicht is er de Skywatch. Wie liever met beide benen op de grond blijft, kan zich uitleven in een pannakooi, op een stormbaan of een kijkje nemen in de enige echte FC Utrecht spelersbus. Ook zijn er springkussens en is er een zweefmolen. Of doe mee met de sportieve speurtocht van mascottes Tiger en Tigergirl en maak kans op toffe prijzen! Alle attracties zijn, zoals dat hoort bij een Open Dag, gratis.

  Voor ieder wat wils: dat geldt ook voor het aanbod van food & drinks. Onder meer Meneer Smakers is van de partij, met een speciaal voor deze gelegenheid ontwikkelde FC Utrecht Hamburger. Daarnaast zijn bij de diverse foodtrucks onder meer sandwiches, churros, snoep en allerlei lekkere drankjes verkrijgbaar.

  Daarnaast zal John West met onder meer zijn hit "Jouw Blik" (meer dan 37 miljoen streams op Spotify) en zijn nieuwste hit "Ome Jan" te horen zijn. Ook de Utrechtse artiesten Martin van Doorn, Rik Hoogland, Jos van Schaik en Mike Versteeg treden op.

  Graag nodigen wij jullie leden uit om onderdeel te zijn van deze mooie dag. Samen maken wij er een geweldige dag van!

  Tot zaterdag 13 juli!

  Met vriendelijke groet, FC Utrecht