• Jonathan helpt mee wensen vervullen!

Allerliefste wensen van kinderen met een ernstige, of zelfs levensbedreigende ziekte, die wensen geven deze kinderen de kracht om kind te zijn en geen patiënt. Stichting Make-A-Wish®️ Nederland doet er alles aan om deze allerliefste wensen te vervullen. vv Jonathan helpt en ondersteunt dit goede doel en initiatieven als maatschappelijk partner.

ACTIE STROOIGOED
    Een van die initiatieven is de Actie Strooigoed. Deze actie biedt de mogelijkheid om Stichting Make-A-Wish®️ Nederland te steunen door zakjes kruidnoten te (ver)kopen. De weken in aanloop naar 5 december hebben leden, gasten en andere betrokkenen bij vv Jonathan dit ook massaal gedaan en bijgedragen. In totaal zijn er 2.400 zakjes kruidnoten afgenomen en aan de man gebracht met een schitterende opbrengst als resultaat. Dank aan alle teams en lokale en regionale ambassadeurs en donateurs die door hun bijdrage dit mede mogelijk hebben gemaakt.

• AMBASSADEURS

• Trampolinewinkel

• en enkele niet nader te noemen weldoeners

• OPBRENGST

De opbrengst en bijdrage van vv Jonathan aan de Actie Strooigoed is dit jaar € 5.455,-. Deze opbrengst (€ 3.600,-) en additionele donaties (€ 1.855,-) komen geheel ten goede aan onze maatschappelijk partner, Stichting Make-A-Wish®️ Nederland. Op deze wijze draagt vv Jonathan met haar ambassadeurs en donateurs ook een steentje bij aan het vervullen van allerliefste wensen. Het uitkomen van een wens geeft deze kinderen nieuwe kracht om sterker de toekomst in te gaan.

Dank, dank . . .

Sponsorcommissie van vv Jonathan en Stichting Make-A-Wish®️ Nederland

Stijn Bless, Christiaan Driessen, Marco Koetsier (voorzitter sponsorcommissie), Roy Gerritsen, Jules Zwetsloot

Hanneke Verburg, Algemeen Directeur/CEO Stichting Make-A-Wish®️ Nederland