• Mooie prijzen voor iedereen, jouw inzet is goud waard!

Na de succesvolle actie van afgelopen jaar doet Jonathan dit jaar ook weer mee met de Grote Club Actie!

Dankzij jullie grote inzet werden we 6e van Nederland (!) met een totale opbrengst van bijna 13.000 euro die is gereserveerd voor het nieuwe clubgebouw.

In 2020 hopen we natuurlijk dat de hoofdprijs (€100.000) uit de loterij bij Jonathan valt, maar willen we ook in de top3 van bestverkopende verenigingen van Nederland komen.

De winkans op een prijs bij deze loterij is 1 op 10! Hoe meer loten we verkopen, hoe meer kans we hebben op de (hoofd)prijs!

Extra inkomsten voor de vereniging, mooie prijzen voor jou!

De Grote Club Actie levert inkomsten op die we gebruiken om extra aktiviteiten en faciliteiten voor onze leden en vereniging mogelijk te maken. Voor de best verkopen teams en bestverkopende leden zijn ook mooie prijzen beschikbaar gesteld door Jonathan en haar sponsors. Meer informatie hierover volgt snel.

Belangrijk: verantwoord (digitaal) loten verkopen in Corona tijd

We leven in een bijzondere (Corona) tijd, waarin veiligheid en gezondheid nog belangrijker is dan we normaal al vinden. Jonathan is daarom blij dat we bij deze Grote Club Actie naast de normale manier ook een digitale manier van verkopen kunnen aanbieden.

Je kunt via het verkoopboekje op een verantwoorde manier loten gaan verkopen. Zo staat op de voorzijde van het boekje een online verkooplink en QR-code, die verkopers kunnen delen of kopers op afstand kunnen scannen met hun telefoon en verkoop via WhatApp. Hoe dit in z’n werk gaat, zie je in dit instructiefilmpje.

Superloten & Individuele loten

Net als vorig jaar verkopen we Superloten & Individuelen loten.

De SUPER-loten geven een grotere winkans omdat je een serie van 50 loten koopt. Afgelopen jaar werden deze loten veelal gekocht door teams, ouders en ondernemers. Ze zijn beschikbaar à € 150,- euro per stuk. Hiervan is € 120,- direct voor onze vereniging. Bijkomend voordeel is dat de loten ook nog fiscaal aftrekbaar zijn!

Als je hierin interesse hebt kun je die alvast kenbaar maken door een mailtje te sturen naar sponsorcommissie@vvjonathan.nl, dan reserveren we er alvast 1 voor jou en/of je team!

Een individueel lot kost €3,-, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar Jonathan.

Onze doelstelling voor de Grote Club Actie dit jaar is €15.000, we zullen iedereen op de hoogte houden van de tussenstanden via onze Lotenbarometer bij Jonathan.

Als we er met z’n allen de schouders eronder zetten kunnen we weer een mooi resultaat behalen, voor Jonathan en natuurlijk de prijzen die familie, vrienden en buren winnen met de Grote ClubActie!