• Nog een nieuwe/oude speler voor Jonathan 1

  “Mijn naam is Glenn Linnebank, 30 jaar en geboren in Utrecht. Oorspronkelijk kom ik uit De Bilt en heb ik tussendoor 2 jaar in Roosendaal gewoond. Nu woon ik in Hoef en Haag met mijn vriendin en ons pasgeboren zoontje Lowé Lux.”

 • Welke clubs heb je gespeeld voordat je bij vvJonathan kwam?

  “Ik ben mijn voetbalcarrière begonnen bij Fc De Bilt waar ik in de jeugd als snel overging naar Hercules A1. Bij Hercules ben ik doorgegroeid naar de zondagselectie en daar in totaal 4 seizoenen mogen voetballen. Tussendoor heb ik nog 1 jaar bij Spakenburg gevoetbald in de zaterdag selectie. In het seizoen 2020 heb ik een half jaar bij Jonathan gevoetbald alleen werd dit snel beëindigd door Corona. In dit seizoen werd ik benaderd door SVL en daar 3 seizoenen actief geweest. Afgelopen jaar door drukte op werkvlak gestopt alleen kriebelde het toch wel weer om te gaan voetballen.

 • Een week voor het sluiten van de overschrijving werd ik benaderd door Jonathan en was het allemaal snel duidelijk om weer bij de groene te gaan spelen! “

  Welke positie speel je?
  “Ik speel het liefst linkscentraal in de verdediging. Hier kom ik het beste uit met mijn linkerbeen en met de crossbal.”
   
  Waarvoor gaat je hart harder kloppen - wat is je passie?
  “Mijn hart gaat sneller kloppen van een team wat voor elkaar werkt en het precies weten waar je elkaar moet ondersteunen. Het behalen van successen geven mij ook een kick! “

  Wat zijn je verwachtingen en doelen voor het komende seizoen bij vvJonathan?
   “Mijn verwachtingen zijn voor dit seizoen dat we een basis gaan leggen voor een langer termijn. Ons doel moet zijn om aantrekkelijk voetbal te spelen en uit te gaan van onze eigen krachten. Met het voetballend vermogen en het scorend vermogen kunnen we nog wel eens verassen in een zware nieuwe 2de klasse.”

  Welkom terug Glenn!