Nieuwsbrief maart 2015

Onze Nieuwsbrief komt enkele keren per seizoen onregelmatig uit en wordt onder alle leden en overige belangstellenden verspreid.

In deze editie:

- Een kennismaking met Mustapha el Azahaf

- Het team van het jaar: de recreanten

- Bakker Van Barneveld, de nieuwe sponsor

- Vrijwilligers van het jaar: Ton Pouw en Nico Peters

- Even bellen met......Rik van der Horst

Teksten: Willemien Botermans, Marleen Belder, Henriëtte van Duijvenbode en Frank Slijper
Productie en vormgeving: Thomas van Delft
Eindredactie: Henriëtte van Duijvenbode en Frank Slijper

Wij wensen u veel leesplezier!!

Kennismaken met Mustapha

Iedereen die met enige regelmaat bij Jonathan komt, zal hem kennen. Misschien niet bij naam maar dan toch zeker van gezicht. Iedere dag dat er bij Jonathan wordt gespeeld of getraind is hij op de club te vinden. We hebben het over Mustapha el Azahaf. Tijd voor een kennismaking.

lees meer

Het team van het Jaar 2014: de Recreanten.

Wist u dat er op verschillende niveaus aan recreantenvoetbal gedaan wordt binnen Jonathan? Ik niet en dus werd mij gevraagd mij te verdiepen in het sportieve leven van de Recreanten die op zaterdagmiddag voetballen nadat alle competitiewedstrijden zijn afgelopen.

lees meer

Bakkerij Van Barneveld, nieuwe sponsor

Bakkerij Van Barneveld is al meer dan 100 jaar een begrip in Zeist. Cees van Barneveld, de huidige eigenaar, is een telg van de vierde generatie. Zijn overgrootvader Aart startte het bedrijf in 1908 met een takkenbosoven in een schuur aan de Krakelingenweg. Vanuit de schuur werd het brood huis aan huis gevent, met paard en wagen. Zijn opvolger Cees van Barneveld (opa van huidige Cees) begon de winkel aan de Bergweg 64, waar de bakkerij nog steeds gevestigd is.

lees meer

Vrijwilligers van het jaar: Ton Pouw en Nico Peters

Zeer verrast waren de bescheiden F- trainers Ton Pouw  en Nico Peters met de titel die ze op de Nieuwjaarsreceptie kregen. Nooit hadden ze verwacht Vrijwilligers van het Jaar te worden. Voor een stukje in de Nieuwsbrief zoek ik de heren voorafgaand aan een training op.

lees meer

Even bellen met.....Rik van der Horst

Sinds dit jaar is Rik van der Horst Technisch Jeugdcoördinator bij Jonathan. Een nieuwe functie bij onze vereniging. We belden Rik en vroegen naar zijn bevindingen.  

lees meer