Nieuwsbrief maart 2014

Onderstaand de eerste Jonathan Nieuwsbrief in het seizoen 2013-2014. Onze Nieuwsbrief komt enkele keren per seizoen onregelmatig uit en wordt onder alle leden en overige belangstellenden verspreid. Wegens de invoering van de nieuwe Jonathanwebsite zijn wij niet eerder in staat geweest een Nieuwsbrief te verspreiden.

In deze editie:
- Sponsor Broekhuis
- Het nieuwe tenue
- Verkeerssituatie voor sportpark
- Onze D1 tegen FC Utrecht D2
- Jonathanspeler van FC Utrecht naar Ajax
- De vaste rubriek 'Even bellen met... ''

Teksten: Marleen Belder, Heinz Hendrikse en Frank Slijper
Productie en vormgeving: Thomas van Delft
Eindredactie: Henriëtte van Duijvenbode en Frank Slijper

Wij wensen u veel leesplezier!
 

Broekhuis Zeist ondersteunt Jonathan-initiatief Make-A-Wish
Broekhuis Zeist is afgelopen jaar gestart als sponsor bij Jonathan. De Broekhuis Clubbonusactie heeft al direct in het eerste jaar tot een mooi resultaat geleid. “Er hebben zich afgelopen jaar zes leden (of ouders van leden) van Jonathan bij ons gemeld voor de Broekhuis Clubbonus. Opvallend was wel dat het alleen Volvo personenauto’s betrof. Het wachten is nog op een Jonathan-lid dat een Ford personenauto bij ons koopt of via zijn leasemaatschappij door ons krijgt uitgeleverd”, aldus Erik Driebergen, directeur Broekhuis Zeist.
>lees meer

Een nieuw tenue
Met ingang van het seizoen 2014-2015 stapt Jonathan met de gehele vereniging over op een nieuw clubtenue. De kleuren blijven natuurlijk groen-wit, maar op een aantal punten zal het nieuwe tenue onderscheidend zijn. Op alle shirts, inclusief die van de Groene Welpen, prijkt vanaf het komende seizoen naast het vertrouwde Jonathanembleem de sponsornaam Make-A-Wish. Make-A-Wish Nederland vervult de wensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte met als doelstelling hen kracht te geven. Op www.makeawishnederland.org vindt u meer informatie over de organisatie.
>lees meer

Voetgangersbrug moet einde maken aan gevaarlijke situatie
Het bestuur van Jonathan hecht waarde aan een veilige omgeving op en rond ons sportpark. Daar spannen we ons steeds voor in. De verkeerssituatie tussen de ingang van ons complex en het parkeerterrein is ons al geruime tijd een doorn in het oog. Enkele jaren geleden is over verbetering van de verkeersveiligheid contact gezocht met de gemeente. Dit heeft geleid tot een andere voorrangssituatie bij de ingang/uitgang van het parkeerterrein, een aanpassing van de wegmarkering voor fietsers en verbeterde aanduidingen van het parkeer- en stopverbod voor het schuifhek bij de entree.
>lees meer

FC Utrecht-spelers met een Jonathanverleden
Een gure en wat natte zaterdagochtend in oktober. Ik loop op het complex van FC Utrecht, voor mij onbekende grond. Het duurt even voordat ik de juiste ingang heb gevonden en inmiddels gaat de wedstrijd tussen Jonathan D1 en FC Utrecht D2 van start. Uit de verte hoor ik de namen van de spelers uit de luidsprekers klinken. Alle spelers worden via de geluidsinstallatie omgeroepen, dat maakt meteen al veel indruk. Prachtig toch om als jongen het veld op te lopen terwijl je naam wordt omgeroepen.
>lees meer

Transfer: Jonathanspeler van FC Utrecht naar Ajax
Als jongen droomde Jonathan-speler Ronald Vermeer ervan om profvoetballer te worden. Inmiddels heeft hij op een andere manier het hoogste niveau in het Nederlandse profvoetbal bereikt. Na tien jaar FC Utrecht is Ronald aan het begin van dit seizoen in dienst getreden als sportfysiotherapeut bij Ajax. Tijd voor een gesprek met deze bijzondere Jonathanner.
>lees meer

Even bellen met…..  Peter van Voorst
Alweer enkele maanden geleden werd Peter van Voorst tot Vrijwilliger van het Jaar 2013 uitgeroepen. Onze redactie belde hem op.
- Prrrt, Prrrt…
- Goedenavond, Peter van Voorst
- Ha die Peter! Redactie Jonathan hier. Schikt het even? Vijf minuutjes.
- Ik ben een peertje aan het schillen, maar ga je gang.
>lees meer