• Nieuwe spelers Jonathan 1 (deel 2)

Het seizoen nadert zijn einde en de technische commissie is al geruime tijd bezig om de selectie voor volgend seizoen te vormen. Gelukkig blijft het overgrote deel van de selectie ook volgend seizoen bij onze mooie vereniging voetballen. Vorige week meldden wij reeds de komst van Tim van Beest, Ryan Kos en Sebastiaan Kolf. Vandaag presenteren wij wederom drie nieuwe spelers.

Sip Maes

De 23 jarige keeper Sip Maes komt over van ‘t Vliegdorp waar hij zijn gehele jeugd speelde. Als senior keepte Sip onder andere bij Patria en ’t Vliegdorp. Samen met Xavier Gyina, Tim van Beest en Sam Zandbergen zullen zij het doel van Jonathan 1 of O23-1 gaan verdedigen. De technische commissie heeft twee jaar geleden ook al contact met Sip gehad, toen ging vanwege studie een overstap naar Jonathan niet door. Sip heeft enorm veel zin in dit nieuwe avontuur.

Sip, welkom bij Jonathan!

Faissel Loukili

De 26 jarige Faissel Loukili komt over van Patria waar hij het afgelopen jaar met vrienden in het eerste speelde. In de jeugd speelde Faissel bij onder andere Elinkwijk en FC Utrecht. Als senior speelde hij bij Jonathan, Magreb’90, de Meern zondag en Sporting ’70. Faissel is zowel in de aanval als op het middenveld inzetbaar, is tweebenig, technisch en snel. Faissel heeft een paar keer meegetraind en verheugt zich erop om volgend seizoen bij deze goede selectie te mogen spelen.

Faissel, welkom terug bij Jonathan!

Rob Stoop

Rob Komt over van Willem II. Tot en met de JO15-1 speelde hij bij DOSC en maakte op 15 jarige leeftijd de overstap naar Jonathan om op divisieniveau te gaan spelen. Hij speelde twee seizoenen in onze JO17-1 waar zijn prestaties zo opvielen dat hij gescout werd door Willem II uit Tilburg. Het afgelopen seizoen speelde hij daar in de JO18-1. Het komende seizoen is Rob weer terug bij Jonathan en zal hij aansluiten bij de A-selectie. Rob is een zeer betrouwbare centrale verdediger, sterk in de één tegen één en een echte winnaar.

Rob, welkom terug bij Jonathan!

De overschrijvingstermijn loopt tot en met 15 juni. We houden jullie via deze site op de hoogte als er nieuwe ontwikkelingen op spelersgebied zijn.