• Nieuwe speler voor Jonathan 1: Rayendall Bitorina

    Mijn naam is Rayendall Bitorina, 32 jaar en geboren in Tilburg. Tegenwoordig woon ik in Amersfoort met mijn vriendin en  onze twee zoontjes (3 jaar oud, 7 maanden oud). Buiten het voetbal om spendeer ik daar uiteraard graag met veel plezier en liefde mijn tijd aan.

  • Het contact met Jonathan is afgelopen periode tot stand gekomen via Raymond (tc) en de trainer Kevin de Liefde waar ik bij Hees twee seizoenen mee heb gewerkt. Ook heb ik met wat huidige selectiespelers contact gehad en alles bij elkaar gaf mij dit een goed gevoel om deze uitdaging aan te gaan.

    Buiten drie seizoenen Hees heb ik bij SO Soest (1e klasse, 2e klasse) en SV Huizen (hoofdklasse) gespeeld. Ik speel graag als centrale verdediger of controlerende middenvelder.

    Naast voetballen en mijn gezin ben ik graag in de gym aanwezig om aan mijn lichaam te werken.

  • Het komende seizoen verwacht ik een pittige 2e klasse met veel clubs uit de regio. Het eerste doel als nieuwkomer is uiteraard handhaven, maar gezien de selectie en onze ambitie gaan wij voor meer en ik hoop hier met mijn kwaliteiten en ervaring een steentje aan te kunnen bijdragen. Tot aankomend seizoen!