• Koop oliebollen van restaurant Vroeg bij Jonathan

De gevolgen van COVID-19 zijn voor iedereen zichtbaar en voelbaar, ook voor restaurants en verenigingen. Restaurant Vroeg organiseert een oliebollen Club-Actie waar wij als voetbalvereniging aan mee doen!

Jij kunt nu, door oliebollen te kopen, onze vereniging steunen en de gezelligheid in huis
    halen met oliebollen van Vroeg*.

Geef via dit formulier je bestelling door vóór 16 december 12:00h, dan krijg je zo snel mogelijk een tikkie voor betaling van je bestelling. Na betaling is je bestelling definitief en kun je op 23 december tussen 15:00h en 18:00h je bestelling komen ophalen bij vv Jonathan in Zeist.

Bestelling per zak van 10 oliebollen, de prijs is €10,-. VROEG geeft hiervan 4,- aan vv Jonathan!

Bij het afhalen hanteren wij de Covid-voorschriften. Daarom gelieve bij het afhalen met
    maximaal twee personen.

*De oliebollen van Vroeg, worden gebakken door de bakkers van Vroeg in Bunnik. Vroeg
    eindigde in de AD oliebollentest al een keer als 4e en als 9e. Een echte kwaliteitsbol dus
    passend bij onze prachtige vereniging.

en goed om te weten ... de oliebollen kunnen in de vriezer worden bewaard, dus inkopen voor oud-nieuw kan ook alvast!

Via de link kan de bestelling worden ingevuld:  Oliebollen bestellen