• #Komt dat zien: 29 november, Creators FC versus Jonathan Legends

Op vrijdagavond 29 november om 19:30 uur komen bekende YouTubers in actie op de velden van vv Jonathan!!

Creators FC
    Het team, bekend onder de naam Creators FC,  bestaat, (zoals nu bekend is) uit: @kalvijn @dylanhaegens @kingalert_official @noahzeeuw @koenweijland @vvbasvv @defano.holwijn @seran_lakap @nesimelahmadi @dylanpeys @reinvanduivenbode @roydecoach @vvbasvv @fraasie en ook ex-profs Glenn Helder en Youri Cornelisse zijn aanwezig.

Jonathan Legends

De Creators FC voetballen dan tegen onze eigen Jonathan Legends! Wie dit zijn houden we nog even als een verrassing en horen jullie later van ons. De opbrengst van de wedstrijd gaat naar een goed doel, ook dit doel maken we later bekend.

Kaartverkoop gestart (alleen online mogelijk)

Wil je deze Youtube helden en onze Jonathan Legends van dichtbij in actie zien, koop dan snel kaarten via deze link:  kaartverkoop . De termijn voor het kopen van 'Early Bird tickets' is verlengd tot 13 november 2019: tot deze datum is de prijs voor de 'Early Birds'  € 3,95 + € 1,00 servicekosten. Daarna is de prijs € 5,- + €1,00 servicekosten.

Let op: na bestellen van de kaarten via dit online systeem krijg je een bevestiging die je goed moet bewaren. De kaarten zelf kun je namelijk pas vanaf 48 uur voor de wedstrijd zelf downloaden.

Voor- en napret
    De wedstrijd start om 19.30 uur, maar de poorten van ons sportpark aan de Hernhuttersingel in Zeist gaan al om 18.15 uur open voor de liefhebbers die zeker willen  zijn van een goed plekje, of willen genieten van alle voorpret met een hapje en drankje (tegen betaling verkrijgbaar). Na afloop van de wedstrijd is er gelegenheid tot het maken van een selfie op het veld met jouw favoriete speler.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws rond deze wedstrijd? Houd dan onze website www.vvjonathan.nl en het account van @v.v.jonathan op Instagram en Facebook in de gaten. En vergeet vooral onze berichten niet te liken, taggen en sharen!

Lees hier meer in het artikel in het AD waarin Jonathan lid Bart leenders (12 jaar) vertelt over de organisatie van deze sensationele wedstrijd.