• #Komt dat zien: 29 november, Creators FC versus Jonathan Legends

Op vrijdagavond 29 november om 19:30 uur komen bekende YouTubers in actie op de velden van vv Jonathan!!

Creators FC
    Het team, bekend onder de naam Creators FC,  bestaat, (zoals nu bekend is) uit: @kalvijn @dylanhaegens @kingalert_official @noahzeeuw @koenweijland @vvbasvv @defano.holwijn @seran_lakap @nesimelahmadi @dylanpeys @reinvanduivenbode @roydecoach @vvbasvv @fraasie en ook ex-profs Glenn Helder en Youri Cornelisse zijn aanwezig.

Jonathan Legends

De Creators FC voetballen dan tegen onze enige, echte, eigen Jonathan Legends! Maar wie zijn nu deze spelers en staf die stuk voor stuk hun plek in het Jonathan Legends team hebben verdiend? We stellen ze hier graag aan je voor en gaan ervan uit dat iedereen komt juichen voor deze legends!

Het spreekt voor zich dat onze vereniging nog meer fantastische legends heeft. Daar kunnen we wel 10 elftallen mee vullen! Deze legends zitten nu wellicht op de reservebank, maar let op: jullie zijn de volgende keer aan de beurt!

Kaartverkoop gestart (alleen online mogelijk)

Wil je deze Youtube helden en onze Jonathan Legends van dichtbij in actie zien, koop dan snel kaarten via deze link: kaartverkoop voor € 5,- + €1,00 servicekosten.

De opbrengst van de wedstrijd gaat naar goede doelen, Football makes it happen en de opzet van G-voetbal binnen Jonathan.

Let op: na bestellen van de kaarten via dit online systeem krijg je een bevestiging die je goed moet bewaren. De kaarten zelf kun je namelijk pas vanaf 48 uur voor de wedstrijd zelf downloaden.

Voor- en napret
    De wedstrijd start om 19.30 uur, maar de poorten van ons sportpark aan de Hernhuttersingel in Zeist gaan al om 18.15 uur open voor de liefhebbers die zeker willen  zijn van een goed plekje, of willen genieten van alle voorpret met een hapje en drankje (tegen betaling verkrijgbaar) én te gekke DJ.

. Na afloop van de wedstrijd is er gelegenheid tot het maken van een selfie op het veld met jouw favoriete speler.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws rond deze wedstrijd? Houd dan onze website www.vvjonathan.nl en het account van @v.v.jonathan op Instagram en Facebook in de gaten. En vergeet vooral onze berichten niet te liken, taggen en sharen!

Lees hier meer in het artikel in het AD waarin Jonathan lid Bart leenders (12 jaar) vertelt over de organisatie van deze sensationele wedstrijd.