• Kleding FAQ

  Met ingang van komend seizoen spelen alle elftallen van vv Jonathan in een nieuw Nike-tenue. Dit tenue
  hoeft niet te worden aangeschaft maar wordt geleverd vanuit een zogenaamd kledingfonds. Elk jaar wordt een bijdrage in rekening gebracht voor het gebruik van dit tenue. Aan het einde van het seizoen moet dit per team weer worden ingeleverd.

  De prijs voor het gebruik van het tenue bedraagt €40,- per speler per seizoen. Na afloop lever je het tenue weer in, behalve de kousen … die mag je houden. Voor aanvang van het nieuwe seizoen worden de teams voorzien van een genummerde tas met de tenues. De kledingsponsor is al druk aan de slag om alle ruim 1.700 tenues tijdig te leveren. Als je vragen hebt,check dan de FAQ op de website. Als je nog informatie mist, stuur deze dan naar
  ramondleenders@outlook.com zodat we met die vragen de FAQ weer kunnen uitbreiden voor iedereen.

  FAQ

  1. Waarom is vv Jonathan overgestapt op Nike ipv Quick?
  Na een hele mooie periode met Quick is opnieuw een uitvraag gedaan bij verschillende kledingleveranciers. Overigens zijn de leveranciers zelf ook prima op de hoogte van de einddatum van ons contract, want vvJonathan is met een groot aantal leden een interessante club voor een kledingleverancier. Reeds voor de winterstop is een selectie-commissie in het leven geroepen die de verschillende leveranciers hebben beoordeeld op aspecten als comfort, kwaliteit, duurzaamheid, etc. Vanuit deze beoordeling is een advies gegeven aan het bestuur die op basis van de input en het advies heeft gekozen voor Nike ism Voetbalshop Amersfoort. Met deze kledingleverancier hebben we naast de tenues en trainingspakken de mogelijkheid om ook andere eigen kledingproducten te ontwikkelen, specifiek voor Jonathan. Dat kan een substantiële marge opleveren voor vv Jonathan en bovendien mooie extra uitstraling voor de vereniging geven.

  2. Mag ik niet meer in Quick voetballen?
  Dat klopt! In wedstrijden is het Nike-tenue verplicht. Op trainingen kun je uiteraard in je oude Quick-tenue trainen net zo goed als dat dan Barca-shirts, Real Madrid,- Feyenoord-, Ajax- en PSV-tenues worden gedragen.

  3. Ons team heeft net Quick-trainingspakken van de sponsor gekregen. Wat nu? Natuurlijk kun je deze gewoon blijven dragen. Wel goed om te weten dat alle nieuwe kleding waar een logo van vv Jonathan en/of met de uitstraling van vv Jonathan moeten verplicht via de vereniging bij Nike-Voetbalshop Amersfoort worden aangeschaft. Je sponsor mag dus niet zelf gaan shoppen bij andere leveranciers en met Jonathan-teams voorzien van teamkleding van een ander merk dan Nike. Dat is een
  onderdeel van het contract met de kledingleverancier.

  4. Als ik tussentijds stop met voetbal … wat moet ik dan met mijn tenue doen?Spijtig natuurlijk als je stopt bij vv Jonathan, maar als dat zo is dan lever je je tenue (zonder kousen) in bij je team. Zorg dat je zelf ook een bericht stuurt naar vv Jonathan dat je het hebt ingeleverd.

  5. Wat zit allemaal in het pakket?
  Alle spelers ontvangen een witte short, groene kousen (jawel … we gaan met groen spelen!), een groen shirt en een thermo-shirt. Voor de meiden geldt dat ze op verzoek of in elk geval vanaf een bepaalde leeftijd ook een zogenaamde ‘bib-short’ ontvangen. Daarnaast kunnen de keepers beschermende ‘packs’ krijgen van Gladiator. Dit zijn broeken en shirts met beschermende stootkussens.

  6. Ik heb een maat opgegeven maar ik ben gegroeid. Wat nu?
  Geen probleem … vv Jonathan heeft een reserve-voorraad besteld om te kunnen wisselen gedurende het seizoen (of bij aanvang). Dus als je opeens een groeispurt krijgt, neem dan via je leider contact op met de kleding-commissie, dan kunnen we snel omruilen zodat je met een juiste maat in het veld staat.

  7. Mijn kousen zijn kapot gegaan … wat nu?Kan gebeuren. In dat geval moet je zelf nieuwe aanschaffen. Begin van elk seizoen krijg je van de vereniging een nieuw paar.

  8. Mijn tenue is kapot (shirt/short/thermo) gegaan … wat moet ik doen?
  Ook dat kan gebeuren. In principe dien je dan zelf een nieuw tenue te kopen voor de vereniging. Maar dit is een lastig punt, want als het tijdens een wedstrijd is gebeurd doordat je tegenstander eraan trok, dan geldt dat natuurlijk niet. Maar hoe gaan we dat nu controleren? We hebben nog geen pasklaar antwoord. Is je shirt helemaal verkleurd van het verkeerd wassen, dan kunnen we dat helaas niet meer gebruiken en wordt een bedrag voor vervanging in rekening gebracht.

  9. Wat gebeurt met de oude en niet-verkochte kleding?
  Binnen vv Jonathan hebben we diverse contacten met goede doelen. Oa een kerk in Zeist heeft (via een
  senior-lid) gevraagd om tenues te mogen ontvangen voor een goed doel. Maar er zijn meerdere doelen die we ondersteunen. Wil je je tenue doneren? Hou dan de social media in de gaten, we zullen een speciale inzameling organiseren.

  Mis je nog vragen? Stuur je vraag naar ramondleenders@outlook.com