• Jonathan versterkt zich met Philip Ties

Komend seizoen zal Philip Ties (35) de gelederen van Jonathan komen versterken. Ties, nu nog aanvoerder van tweede divisionist GVVV, speelde in het verleden bij gerenommeerde clubs als Spakenburg, HHC Hardenberg en Sv Genemuiden.

Trainer/coach Rob Zomer geeft aan erg blij te zijn met deze versterking die goed past in de ambities van vv Jonathan. “Philip is een veelzijdige aanvaller die makkelijk zijn doelpunten meepikt. Hij brengt bovendien veel ervaring met zich mee en kan daarmee ook onze jonge talentvolle selectie verder helpen”.

Philip Ties, woonachtig in Bunnik, kijkt uit naar komend seizoen bij Jonathan. “Na jaren op het hoogste amateurniveau te hebben gevoetbald wil ik graag nog een paar jaar wat dichter bij huis voetballen. De ambities van Jonathan spreken mij aan, hier wil Ik graag komende seizoenen aan bijdragen.”